Cross-gen lesz a Cyberpunk 2077? Egyre nagyobb az esély rá! [VIDEO]

Ha már maga a CD Projekt RED vezérigazgatója is bizakodóan beszél arról, hogy cross-gen cím (a jelenlegi és a következő generációs konzolok megjelenő játék) lehet a Cyberpunk 2077-ből, akkor ott valami már folyik a háttérben…

Felbukkant a YouTube-on egy videó, ami a CD Projekt RED 2018-as pénzügyi évét értékeli (igaz, az még tart vasárnapig…), de Adam Kiciński, a CDPR vezérigazgatója megismételte benne, hogy a PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re bejelentett Cyberpunk 2077 fejlesztése „előrehaladott állapotban van”, és mondott egy ilyet is, amit idézünk: „Ha lehetőség adódik arra, hogy a Cyberpunkot egy másik [konzol]generációban megjelentessük, valószínűleg megcsinálnánk ezt.” Ez bizony már gyanús nyilatkozat, nem?

Amúgy Kiciński beszélt a Cyberpunk 2077 után érkező játékról is. Már fejlesztés alatt áll ez az RPG, és egy vadonatúj cím (és esélyes, hogy egy új IP is) lesz, ami a játékosok elvárásain messze túl akar tenni, és bár kisebb a csapata a Cyberpunkénál, a lehető legmagasabb minőségra fognak itt is törekedni (amit a Cyberpunk 2077-nél is mondtak már – itt egyenesen a Red Dead Redemption 2 minőségén is túl akarnak tenni, erről korábban szó is volt).

„Túl korai még a részletekről beszélni. Sok dolgot csinálunk, amiről nem beszélünk, és nem mondom, hogy egy újabb Cyberpunk-terméket fejlesztünk-e vagy sem. Csak az a helyzet, hogy van pár dolog, amiről még nem kommunikálunk. [Ez] főleg a következő produkciónk, mivel a Cyberpunk-csapat nem fog már olyan sokat nőni, de cégként igen, növekedni fogunk. Az iparunkban a kreatív kapacitás közvetlenül kapcsolódik a csapatmérethez, mert emberek csinálják és alkotják meg azt, amivel foglalkozunk. Nem tervezünk egy adott ponton megállni,” mondja Kiciński. Szóba került az E3 is: „A CD Projekt története során a tavalyi E3 volt az eddigi legfontosabb, de az idei annál is fontosabb lesz. Egy igazán erős show-val készülünk.” És nem lesznek sztárok saját bevallásuk szerint.

Szóval a Cyberpunk 2077 szépen fejlődik, és biztos, hogy az idei E3-on sokat meg fogunk tudni a CD Projekt RED régóta várt játékáról.

Forrás: WCCFTech, PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu