Stratégiai játékon dolgozik John Romero?!

Érdekes megállapodás született, amiben a Romero Games-re, John Romero cégére kulcsfontosságú szerep jutott…

John Romero méltán híres fejlesztő… Doom, Quake, Jagged Alliance, Wizardry 8… csak néhány játék, amin a Romero Games két vezetője és alapítója, John és Brenda Romero dolgozott. Nos, a csapatuk megállapodást kötött a Paradox Interactive-val, hogy közösen egy új stratégiajátékon dolgozzanak, és ez egy új intellektuális tulajdonon (IP-n) fog alapulni. Ne feledjük, a Paradox nemrég bejelentette a Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2-t, úgyhogy ki lehet már jelenteni: a kiadó igyekszik komoly előrelépéseket tenni…

A projektnek már weboldala is van, és itt lehet a hírlevélre is feliratkozni, hogy „többet megtudhassunk az E3 előtt” a még le nem leplezett játékról, amit tehát minden bizonnyal júniusban fognak részletesebben bemutatni a közönségnek.

„Számunkra izgalmas az, hogy Brenda és John Romero-val, két [játék]ipari legendával együtt dolgozhatunk. Az ő játékaikon nőttünk fel, és jó ideje tiszteljük őket. A Paradox Interactive arról híres, hogy csúcskategóriájú stratégiajátékokat készít, és most ezt a tapasztalatot felhasználjuk arra, hogy valami különlegeset építsünk a Romero Games csapatával,” mondja Ebba Ljungerud, a Paradox Interactive vezérigazgatója egy sajtóközleményben.

„Ez egy olyan projekt, amin már jó ideje szerettünk volna dolgozni, így kifejezetten izgalmas, hogy partneri kapcsolatba lépünk a Paradox Interactive-val, amivel teljesen életre kelthetjük ezt az álmunkat. Alig várjuk, hogy többet is elárulhassunk,” tette hozzá Brenda Romero, a Romero Games társalapítója.

Nos, akkor jelenleg csak annyit tudunk tenni, hogy várunk a további információkra, mert részletek még nincsenek – marad egyelőre a feliratkozás a hírlevélre.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu