Menu

Felhördült az internet Harry herceg Fortnite-kommentjére!

Az Egyesült Királyság trónöröklési rendjében a hatodik helyet elfoglaló Harry herceg olyat mondott a Fortnite-tal kapcsolatban, ami sokaknál kiverte a biztosítékot…

A Daily Express arról ír, amit Harry herceg mondott az Epic Games igencsak népszerű battle royale játékáról. Ezt lefordítva idézzük: „A játékot nem lenne szabad engedélyezni. Mi a haszna annak, hogy ez a háztartásodban van? Azért alkották meg, hogy függőséget okozzon. Egy olyan függőséget, hogy egy számítógép előtt tartson a lehető leghosszabb ideig. Annyira felelőtlen! A szülők pedig tanácstalanul széttárják kezüket – nem tudják, mit tehetnének ez ellen. Ez olyan mintha rohannánk a saját vesztünkbe.”

Arról a Harry hercegről beszélünk, aki a 2000-es években nem egyszer tajtrészegre itta magát, és 2005-ben egy svasztikát viselt egy rendezvényen. Az pedig éppenséggel nem éppen elfogadott, ha egy, a nácik által használt szimbólumot visel valaki… pláne nem egy trónörökös! Nos, és 2013-ban ezt mondta a régebbi elfoglaltságáról (Apache Hellfire légvédelmi rakéták kilövése…): „Öröm számomra, mert egy olyan ember vagyok, aki imád PlayStationön és Xboxon játszani, szóval a hüvelykujjaim által szeretem azt gondolni, hogy talán igazán hasznos vagyok.”

Viszont az internet reakciója – ömlesztve idézünk pár reakciót a Twitterről Harry herceg megszólalásásra: „Miközben mindenki a videojátékok BAFTA-rendezvényén van, aközben én itthon vagyok, és próbálok nem felrobbanni a dühtől a Harry herceg-féle ló___r, és a BBC kiegyensúlyozatlan és képmutató tudósítása miatt, amit nem fogok linkelni. Óh, istenem!”; „Harry herceg, hogyan szólalhatsz fel a közösségi média és a Fortnite ellen, amikor ezzel egyidőben elindítasz egy Instagram-fiókot, ami egy nap alatt három millió követőt elért?” – tény, Meghan Markle-vel közösen van egy fiókja. De nézzük tovább: „Harry herceg vörös hajú, így nem számít a véleménye”; „Amikor második helyen végzel a Fortnite-ban”; „Talán jó, hogy nem egy monarchiában élünk” – itt arra utalt, hogy nem közvetlenül a királynő irányítja az országot -; „Felelőtlen az, hogy olyasmiről beszélsz, amiről jóformán semmi ismereted nincs, és nem rendelkezel kiegyensúlyozott nézőponttal”; „Szóval Harry herceg szerint a Fortnite-ot „be kellene tiltani”. Akkor szerintem itt az ideje egy kis könyvégetésnek… vagy lemezégetésnek. Ettől függetlenül itt egy kép Harry hercegről, náciként beöltözve.”; „Teljes szívemből egyetértek Harry herceggel. A gyermekeknek nem lenne szabad Fortnite-ozniuk. Ehelyett kinn kellene lenniük a szabadban a lovukon, az apjuk yachtján kellene lenniük, színházba kellene menniük, vagy megtanulni azt, hogy miként kell lelőni egy szarvast vagy egy nyírfajdot a földtulajdonosokkal.”

Az internet nem felejt – de ez szemmel láthatólag őt nem érdekli…

Forrás: VG247

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu