A Netflix a For Honorról készített egy izgalmas dokumentumfilmet [VIDEO]

MOZI HÍREK – A Playing Hard nevű filmben betekintést nyerhetünk abba a folyamatba, amelyre egy ilyen négy évig fejlesztett játékhoz szükség van.

A Netflix platformra egyre több videojátékokhoz kötődő tartalom kerül fel és közöttük az egyik legérdekesebb a Playing Hard. Egy izgalmas dokumentumfilmről van szól, amely másfél órán keresztül beszél a Ubisoft For Honor fejlesztéséről.

Jason Van den Berghe a játék vezető fejlesztője – akinek Ubisoftos kapcsolatáról és szakításáról elég rázós dolgokat is meg tudhatunk a Kotaku szerint – arról is mesél, hogyan nőtt a fejlesztőcsapat 40-ről 500 főre a kreatív szakasz során, továbbá a dokumentumfilm „eddig elképesztő és elképzelhetetlen betekintést enged a világ legnagyobb szórakoztatóiparának kulisszáiba.”

A dokumentumfilmet – melyet már most minden Netflix-fiókkal rendelkező olvasónk megnézheti – azt mutatja be tehát, hogy USA-tól kezdve Európáig és Ázsiáig is kiterjedt fejlesztés során hogyan született meg az alapötletből a kész játék. Én már mentem is nézni!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu