Lesznek sötétebb pillanatai is a Sonic-nak!

MOZI HÍREK – Jim Carrey (aki a főgonosz Robotnikot fogja alakítani a Sonic-filmben) elárulta, hogy bár családi film lesz a SEGA muskétásából készített mű, lesznek azért sötétebb elemei is.

A film producere ugyanaz lesz, aki az első Deadpool-filmet rendezte (Tim Miller), így valahol nem tud minket meglepni az, hogy tényleg lesz pár húzósabb rész a kék, cipős sündisznóból készülő filmadaptációban. „A családoknak játszunk, szóval nem nagyon lehet megőrülni, de biztosra mentem, hogy vannak azért pislantások, utalások, és sötétebb dolgok, amik így is mindkét korosztály számára elfogadhatóak lesznek,” mondta Carrey az IMDB-nek adott interjújában. Itt elárulta azt is, hogy Robotnik, a Sonic-franchise ikonikus „fő rosszfiúja” tisztára, zabolátlanul gonosz karakter lesz a filmben, így nem fogja vissza magát a színész.

James Marsden, aki a filmben egy rendőrt alakít (és véletlenül találkozik csak Sonic-kal, de végül együttműködnek a történet során), szintén beszélt a Sonic-film hangulatáról: „Természetesen családbarát lesz a film, de azért van egy kis élesség benne. Szellemes lesz.” A filmben felbukkan majd Tika Sumpter is, aki állatorvosként „az egyik olyan karakter lesz, aki segít Sonic-nak megismerni ezt a dimenziót”.

A Sonic-film, amit Jeff Fowler rendez (a 2004-es Gopher Broke című CG animációs filmjéért Oscar-jelölést is kapott), november nyolcadikán fog a mozikba kerülni. Magyarországon valószínűleg szintén november folyamán lesz a debütálás a filmvásznokon.

Forrás: GameSpot

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu