A Gears 5-ben állítólag valami olyan lesz, ami Gears of Warban még soha

Ezt a rejtélyes üzenetet írta ki az Instagram fiókjára Rod Fergusson, a játék vezető fejlesztője és a Gears of War franchise főnöke.

„Ma valami olyat fogok alkotni, amelyet sohasem volt alkalmam semmilyen Gears of War játékban sem.” – ezt írta ki konkrétan Rod Fergusson az Instagram fiókjában. No nem mintha bármi konkrétumot elárult volna Fergusson, sőt, egy további rejtéllyel fejelte meg üzenetét. Konkrétan két számot láthatunk a képen: egy 73-ast és egy 3-mast, de semmi más magyarázatot nem írt az eredeti üzenethez.

Vajon mire utalhat a fejlesztő? Meg kell várnunk az idei E3-mat, mire kiderül? A Gears 5 az egyik legnagyobb durranása volt a Microsoftnak a tavalyi Los Angeles-ben megrendezett éves játékkiállításon. Olyan részleteket tudtunk meg azóta, hogy egy új karaktert kap a sorozat, Fahz Chutani néven és hogy a fő helyszín egy jeges környezet lesz, ahol egy újabb ellenség: a „the Warden” támad majd az emberiségre – ismét a Sera nevű bolygón.

Ez mind szép és jó, de vajon mi lehet ez a 73 és 3? Meg a „sohasem használt feature-ök”? Az interneten már meg is indultak a találgatások: sokan arra tippelnek, hogy battle royale módja lesz a Gears of War-nak, amelyet nem feltétlen várnak „kitörő lelkesedéssel” rajongók. Pletykák egyébként már voltak azzal kapcsolatban (még a tavalyi E3 előtt), hogy egy külön Gears of War Battle Royale készülhet, de ebből aztán nem lett semmi, így sokan arra tippelnek, hogy ez a Gears 5-ben valósulhat meg.

Forrás: Gamerant 3Djuegos

 

View this post on Instagram

 

Today, I’m getting to do something I’ve never had the chance to do on a Gears of War game before. #GearsofWar #Secrets

A post shared by Rod Fergusson (@gearsviking) on

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu