Geralt a Monster Hunter: Worldben? Nemsokára végre PC-n is! [VIDEO]

A Capcom már több hónapja, hogy bejelentette a CD Projekt RED-del való közösködést, úgyhogy itt az ideje annak, hogy hamarosan a PC-sek is játszhassanak vele!

A Capcom megerősítette, hogy május kilencedikén, magyar idő szerint éjjel kettő órakor lép életbe a következő frissítés a konzolokon már több mint egy éve, PC-n pedig fél éve megjelent Monster Hunter: Worldben. Egy „egyedi küldetést kapunk friss játékélménnyel”, és Geralt eredeti hangja is fel fog bukkanni a közösködésben. Geraltként játszhatunk a Trouble in the Ancient Forest (Zűr az Ősi Erdőben) nevű, kizárólag egyjátékos küldetésben (ami nem időkorlátos!), és a másodlagos feladatok teljesítésén múlik a végeredményünk. A teljesítés után egy különleges tárgyat és mozdulatot, egy új guild kártya hátteret és pózokat, rangokat kapunk. Ott van még a Geralt α teljes pajzskészlet, illetve a Witcher’s Silver Sword pajzs és kard is. A speciális feladatok teljesítése révén megkapjuk a szükséges anyagokat a Paliconkhoz a Cursed Staff α fegyverhez és a Nekker α teljes pajzskészlethez. A küldetés május 17-étől lép életbe.

Jön egy új szörny is, név szerint Leshen, aki növényekkel képes támadni (a második kép ezt talán megfelelően jellemzi is). Lesz egy új event küldetés is, a Woodland Spirit, ami nehézségében hasonló a The Witcher 3: Wild Huntban látottakhoz. Teljesítése után a Ciri α teljes pajzskészlethez, illetve a Zireael dupla pengéhez szükséges anyagokat kapjuk. Olyan feladatokat is teljesíthetünk, amivel a Geralt Layered Armor és a Ciri Layered Armor is a miénk lehet. Ez a küldetés magyar idő szerint május 31-én éjjel két óráig lesz csak aktív!

Geralt tehát azért felbukkan itt is a SoulCalibur VI után! (Kár, hogy azért a konzolosok után csak három hónappal kerülnek sorra a PC-sek…)

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu