Új képek a The Surge 2-ből

A Deck13 Interactive igyekszik jobbat felmutatni, mint amit az első résszel összehoztak 2017 májusában.

„A The Surge 2 megőrzi azt, amit a rajongók és a kritikusok szerettek az eredetiben – hardcore harc egy egyedi, dinamikus végtagcélzó rendszerrel, illetve mély karakterfejlődéssel, miközben a formula alaposan továbbfejlődött. A The Surge 2 egy vadonatúj környezetben játszódik: egy burjánzó, lerombolt városban nagyobb, és nagyratörőbb pályadizájnnal, amit a Deck13 Interactive feljavított engine-je tesz lehetővé. A harc brutálisabb és taktikusabb mint valaha, és most több opcióval is rendelkezik, köszönhetően a kiterjedtebb végtagcélzó rendszernek. Több képesség, fegyver, implantátum, és drón – ezek a játékosnak egy nagy arzenált nyújtanak, hogy változatos, új ellenfelek és bossok ellen harcolhassanak,” írja a sajtóközlemény.

A The Surge első része korábban PlayStation Plus-játék is volt, és nem is volt annyira rossz – a teszt itt olvasható róla -, és kíváncsiak leszünk arra, hogy a folytatás mennyire is lesz ütős.

A Focus Home Interactive valamikor idén fogja kiadni a The Surge 2-t PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. Érdemes lesz előre bemelegíteni, mivel csak egy nehézségi szint lesz!

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu