Több, hatalmas várossal is rendelkezni fog a Grand Theft Auto VI?

Új pletyka röppent fel a következő Grand Theft Autoról – ha ez igaz, hatalmas játék lesz belőle!

A Pastebinen bukkant fel a nemsokára lefordított idézet a játékról, és a Redditen arról van szó, hogy ezt egy vendégfiók publikálta a site-on, így onnan csak a Pastebin adminisztrátorai vehették le a lehetséges új részleteket a játékról. Megtették, szóval gyanakszunk. De nézzük, mit is írt az anonim illető:

„A Grand Theft Auto VI-ban több nagy város is lesz, és a játékosok utazhatnak majd közöttük. Egyfajta drogbáró lesz belőled. Egy kis, névtelen alakként kezdesz Liberty City-ben, ahol fura kéréseket és kisebb betöréseket hajtasz végre, majd eljutsz Vice City-be, ahol egy híres bandához verődsz. Az lesz a feladatod, hogy törődj az üzlettel Liberty City-ben, amíg vissza nem kerülsz Vice City-be, és hamarosan drogbáróvá válsz.

A Rockstar Gamesnek van ötlete arra, hogy mikor adnák ki a játékot, de a céges vezetők meg akarják vizsgálni a PlayStation 5 és az Xbox 2 eladásait. Ez a játék nem jöhet ki PlayStation 4-re a memória hiánya miatt. Két hatalmas városunk van nagyon sok autópályával, illetve ott van Blaine County a közepén a maga vidéki világával. Lesz egyfajta időzített korszak is a küldetések közötti visszaemlékezésekkel. Bizonyos boltok korszaktól függően más tárgyakat fognak értékesíteni. A Red Dead Redemption 2-ben látott párbeszédstílus az idegenekkel szintén beépítésre fog kerülni. Nagy tervek vannak az online-ra, illetve nagyobb tartalmakra – mint új városok – is. Szorosan együttműködnek a Microsofttal és a Sony-val a felhő alapú játékon, amivel lehetőségük lesz arra, hogy az online egy folytatólagos folyamat legyen,” írja a poszt.

Ez igen – szóval a Grand Theft Auto VI már komolyan next-gen cím lesz, és egyhamar nem fog megjelenni. A multinál a felhőket igénybe fogja venni a Rockstar, de persze ez mind csak akkor igaz, ha hihetünk a posztnak. Szerintünk lehet benne ráció.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu