Ubisoft-hírek: három bejelentetlen játék és egy halasztás! [VIDEO]

A francia kiadó a jelenlegi üzleti év végéig (tehát 2020 márciusának végéig) három AAA játékot fog kiadni, amik még nincsenek bejelentve. Nem lesz köztük viszont a Skull & Bones (és nem csak azért, mert ezt már bejelentették)!

A Ubisoft a pénzügyi jelentésében (erről sokat nem mondunk – rekord év, rekord jövedelem… elég ennyit mondani róla) azt állítja, hogy 2020 januárja és márciusa között, azaz az utolsó üzleti negyedévükben három AAA játékot fog kiadni, amikről még nem ejtett szót nyilvánosan (és valószínűleg az E3-ig, tehát június közepéig nem is fog). Ebbe a hármasba ugye nem tartozik bele a nemrég bejelentett Ghost Recon: Breakpoint, ugyanis az október 4-én jelenik meg. Azzal lesz a jelenlegi üzleti évben a Ubisoftnak négy AAA játéka.

Az egyik játékot biztosra vehetjük, hogy a Watch_Dogs 3 lesz, hiszen 2016-ban jött ki a második rész, és azóta már láttunk, hallottunk pár utalást arra, hogy ez készül. A második tippünk egy kicsit meredek lehet, de megvan az esély egy új Splinter Cell játékra is. Ideje már, hogy Sam Fisher visszatérjen. A harmadik? Nos, nem esélyes az Assassin’s Creed, úgyhogy vagy egy új IP, vagy egy új Far Cry lehet az utolsó be nem jelentett címük. The Crew 3? Kizárt. For Honor 2? Nem valószínű. Új Rainbow Six? A Siege-et tolja a Ubisoft, kizárt.

A Twitteren egy videóüzenetben pedig ezt mondta Karl von der Luhe, a Skull & Bones producere: „Hallhattátok, hogy a Skull & Bones megjelenési dátuma el lett tolva, és nem leszünk kinn az idei E3-on. Biztosíthatunk afelől, hogy olyan keményen dolgozunk mint eddig, hogy biztosan olyan remek legyen a játék, amennyire az lehetséges, és számunkra prioritás a minőség. […]” Úgyhogy idén tuti nem fog kijönni a Skull & Bones, hanem mondjuk 2020 vége felé, és lehet, hogy akkorra már cross-gen címként a next-gen PlayStationön és Xboxon is feltűnhet a PlayStation 4, Xbox One és PC mellett. (És kizárt, hogy a Beyond Good & Evil 2 ne 2020 vége felé jöjjön ki, az már a bejelentéskor is next-gen címnek tűnt.)

Vajon mi az a három játék, amit a Ubisoft bejelenthet az E3-on?

Forrás: Gematsu, Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu