Menu

Kiderült, hogy mi a THQ Nordic két nagy bejelentése az E3-ra?

Van egy harmadik bejelentésük is, de ez főképp a Nintendo Switch-csel rendelkezőknek kedvez majd.

Kezdjük az elején: pár napja a nemrég a Piranha Bytesot (Gothic és Risen-széria, ELEX – utóbbiból esélyes egy folytatás…) THQ Nordic azt mondta, hogy két nagy bejelentéssel készülnek az E3-ra. Tavaly kimaradtak a rendezvényről (legalábbis a THQ Nordic GmbH, az osztrák központú leányvállalat így döntött), hogy a foci-vb-t nézhessék, de idén ilyesmire nem lesz lehetőségük.

Régebben volt egy kérdezz-felelekjük február végén, ami ugye botrányba fulladt. Nos, itt felbukkant egy poszt egy bizonyos THQN_Reinhardtól, aki egy E3-as screenshotot mellékelt. Ezen az első két játék nevét megemlítjük: Darksiders: Genesis, Destroy All Humans. Az előbbi lehetséges, hogy egy spinoff játék lehet (hacsak nem ez lesz a negyedik rész alcíme, de tavaly jött ki a Darksiders III – korai lenne a IV), az utóbbi pedig egy nyílt világú akció-kaland franchise volt közel másfél évtizede, kiparodizálva a hidegháborús időszakban megjelent földönkívüli inváziós filmeket. Ezt támaszthatja fel a THQ Nordic, ami kellemes meglepetés lenne! Mivel a kiadó tényleg több licenszet és IP-t felkarolt 2013 óta (le sem tudjuk fejből írni mindet…), valahol várható volt, hogy egyszer ilyet lépnek.

De lesz itt más is. Nézzük csak meg, hogy mit láthatunk a Koch Media weboldalán. Mi közük van a THQ Nordichoz? Egyszerű: a Koch alá tartozik a Deep Silver. A Kochot pedig tavaly februárban a THQ Nordic AB (a fő cég a szervezetben svéd székhellyel) felvásárolta mindenestől. De a site-on ezt láthatjuk: Darksiders II Deathinitive Edition, mégpedig a Nintendo Switchre! Még egy megjelenési dátumot is feltüntettek – augusztus hatodikát. Keddre esik, nem tűnik nagyon ideiglenes időpontnak… Harminc euróba kerülne a port.

Szóval a THQ Nordic (is?) lebukhatott a terveivel. De mégis mi a csuda lesz az a Darksiders: Genesis? Az E3-on megtudjuk.

Forrás: Jeuxvideo-Live, NintendoLife

Spread the love

No comments

Vélemény, hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu

https://smallseotools.com/