Menu

Hideo Kojima miatt jöhet később a tervezettnél a The Last of Us Part II?

A tegnapi események után beindultak a dolgok: a Death Stranding szerepet játszhat a Naughty Dog következő játékának, a The Last of Us Part II megjelenési dátumában.

Pár napja arról volt szó, hogy a The Last of Us Part II elvileg 2019 végén, november tájékán érkezhet. Lehet, hogy eddig így volt, de a tegnapi nap folyamán Hideo Kojima új trailert (ami nahát, nyolc perces – ezt vágta akkor nemrég…) tett közzé, és annak végén végre kibökte, hogy a Death Stranding november nyolcadikán fog kizárólag PlayStation 4-re érkezni. November – nos, itt kezd izgalmas lenni a helyzet.

Jason Schreier a Kotakutól ugyanis ezt írta a Twitteren: „Úgy tűnik, hogy a Death Strandinget úgy jelentik be, hogy novemberben fog megjelenni. A The Last of Us 2 szintén 2019 őszére lett tervezve, de az imént hallottam, hogy 2020 elejére lett átlökve. Talán februárra? Ettől függetlenül vad utolsó éve lesz a PlayStation 4-nek!” – ezt még a Death Stranding új trailere előtt írta, ezért is a feltételes mód ezzel kapcsolatban.

Ha ez igaz (és miért is ne lenne? A Sony valószínűleg nem akarja két nagyobb játékát is túl közel kiadni egymáshoz – az Electronic Arts bebukta ezzel 2016-ban, amikor túl közel jött ki a Respawntól a Titanfall 2 és a DICE-tól a Battlefield 1, előbbi pórul is járt…), akkor a The Last of Us első részének menetrendje ismétlődhet meg. Az a játék ugyanis 2013. június 14-én jött ki, alig öt hónappal a PlayStation 4 megjelenése előtt (és emiatt gyorsan felbukkant Remastered kiadásban PS4-en is a történet). A PlayStation 5-ről (vagy bármi is lesz a next-gen Sony konzol neve…) pedig egyre inkább az tűnik reálisnak, hogy 2020 őszén kerülhet a boltokba.

Tehát a a Naughty Dog következő játéka ugyanúgy a konzolgeneráció egyik utolsó nagy dobása lehet, ahogy az első rész is, és akkor még nem tudjuk, hogy a Sucker Punchtól (inFAMOUS) a Ghost of Tsushima pontosan mikor is fog kijönni PlayStation 4-re…

Forrás: WCCFTech

Spread the love

No comments

Vélemény, hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

MasterZolo Gaming

LESSÜNK BELE! #78 | The Sims 4

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu