Hideo Kojima miatt jöhet később a tervezettnél a The Last of Us Part II?

A tegnapi események után beindultak a dolgok: a Death Stranding szerepet játszhat a Naughty Dog következő játékának, a The Last of Us Part II megjelenési dátumában.

Pár napja arról volt szó, hogy a The Last of Us Part II elvileg 2019 végén, november tájékán érkezhet. Lehet, hogy eddig így volt, de a tegnapi nap folyamán Hideo Kojima új trailert (ami nahát, nyolc perces – ezt vágta akkor nemrég…) tett közzé, és annak végén végre kibökte, hogy a Death Stranding november nyolcadikán fog kizárólag PlayStation 4-re érkezni. November – nos, itt kezd izgalmas lenni a helyzet.

Jason Schreier a Kotakutól ugyanis ezt írta a Twitteren: „Úgy tűnik, hogy a Death Strandinget úgy jelentik be, hogy novemberben fog megjelenni. A The Last of Us 2 szintén 2019 őszére lett tervezve, de az imént hallottam, hogy 2020 elejére lett átlökve. Talán februárra? Ettől függetlenül vad utolsó éve lesz a PlayStation 4-nek!” – ezt még a Death Stranding új trailere előtt írta, ezért is a feltételes mód ezzel kapcsolatban.

Ha ez igaz (és miért is ne lenne? A Sony valószínűleg nem akarja két nagyobb játékát is túl közel kiadni egymáshoz – az Electronic Arts bebukta ezzel 2016-ban, amikor túl közel jött ki a Respawntól a Titanfall 2 és a DICE-tól a Battlefield 1, előbbi pórul is járt…), akkor a The Last of Us első részének menetrendje ismétlődhet meg. Az a játék ugyanis 2013. június 14-én jött ki, alig öt hónappal a PlayStation 4 megjelenése előtt (és emiatt gyorsan felbukkant Remastered kiadásban PS4-en is a történet). A PlayStation 5-ről (vagy bármi is lesz a next-gen Sony konzol neve…) pedig egyre inkább az tűnik reálisnak, hogy 2020 őszén kerülhet a boltokba.

Tehát a a Naughty Dog következő játéka ugyanúgy a konzolgeneráció egyik utolsó nagy dobása lehet, ahogy az első rész is, és akkor még nem tudjuk, hogy a Sucker Punchtól (inFAMOUS) a Ghost of Tsushima pontosan mikor is fog kijönni PlayStation 4-re…

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu