Újrafaragott spongya: egy régebbi Spongyabob Kockanadrág-játék kap felújítást! [VIDEO]

A játék címét nem mertük leírni a címbe, mert akkor három sor lett volna belőle, úgyhogy az első mondatban ellőjük: úton van a már-már megjegyezhetlenül hosszú nevű SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated!

A THQ Nordic három bejelentést tervezett június 5-ére, 6-ára és 7-ére. Ez volna a június ötödikei bejelentés, ami azért nem valami ütős kezdet, ugyanis egy régebbi játékról beszélhetünk – eredetileg 2003 őszén jött ki ugyanis PlayStation 2-re, Xboxra, GameCube-re, PC-re, de még Game Boy Advance-re is. (A GBA portot leszámítva a Renderware middleware engine volt használatos – ezt a Grand Theft Auto PS2-es trilógiája, tehát a III, a Vice City és a San Andreas is alkalmazta.) A 3D-s platformer felújításáért (sőt, már inkább a remake-eléséért fogalom a passzoló…) a Purple Lamp Studios felel, és multiplayerrel, továbbá egy kivágott bossfight (Tunyacsáp robot) is lesz benne. Ez bizony nem is hangzik olyan rosszul, de értelemszerűen felmerül a kötelező kérdés: talán a Nickelodeontól nem lehetne licenszelni Spongyabobékat egy ÚJ játék érdekében?

„[…] A klasszikus visszatér, mégpedig hitelesen újraalkotva! […] Játssz mint Spongyabob, Patrik és Szandi, és mutasd meg a gonosz Planktonnak, hogy a bűn kevesebbet fizet mint Rák uram. Meg akarod menteni Bikinifeneket a sok vad robottól a buborékjaiddal? Hogyne! Bungee jump az alsónadrágoddal? Miért ne? Erőegyesítés egy új multiplayer módban? A harc elindul!”, írja a játék Steam-oldala, amiből kiemelnénk, hogy a három karakternek egyedi képességei vannak, továbbá van itt egy „vadonatúj horda mód maximum két játékosnak, online és osztott képernyősen”, és igen, az előző bekezdésben megpendített kivágott tartalom helyreállítása is célja a Purple Lamp Studiosnak. Korrekt.

A SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated megjelenési dátummal még nem rendelkezik. Csak annyit tudunk róla, hogy PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switchre és PC-re készül. Spongyabog Kockanadráááááááág! *fúvós hangszer, röhögő kalóz az intróban*

Forrás: Gematsu

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu