Command & Conquer Remastered: már fejlesztés alatt áll; így néz ki az új kezelőfelület!

Miután a tavalyi E3-on az Electronic Arts igencsak felidegesítette a Command & Conquer rajongóit azzal, hogy az új játékot, a Command & Conquer: Rivalsot mobilra (iOS és Android) szánta, kellett valami a hardcore PC-s közösségnek is. A kiadó tartja a szavát.

Az Electronic Arts egy Reddites posztban tudatta velünk, hogy a Command & Conquer Remastered elhagyta az előgyártási folyamatot a fejlesztésben, így a Petroglyph és a Lemon Sky csapatában az 1995-ös stratégiai játék felújítása már komolyabban elkezdődött! Olyannyira jól halad a remasterelés, hogy a multiplayer már most játszható állapotú (és valljuk be, a multiban bontakozik igazán ki egy Command & Conquer…), és eközben a művészeti csapat azon dolgozik, hogy 4K felbontásra feltuningolja a vizualitást. A kezelőfelülettel kezdték…

„Mindent megtettük annak érdekében, hogy a Tiberian Dawn vizuális lelkét megragadjuk, és természetesen hasonló megközelítéssel élnénk a Red Alerttel kapcsolatban is. Minden változást azzal a céllal tettünk meg, hogy a klasszikus oldalsáv lelkét megtartsuk, miközben egy modern, valós idejű stratégiai élményre optimalizáljuk azt,” írta Jim Vessella, a játék producere.

És tényleg van pár korrekt változtatás az oldalsávban: például kevesebb scrollozás van, továbbá a játékosok igényeit figyelembe véve a Petroglyph visszahozta a füleket a Red Alert 2-ből és a Tiberium Warsból, amik be is kerültek a Command & Conquer Remasteredbe. Minden épület most egy fül alatt van, és tizennyolc gombnak van ott hely, ami igencsak korrekt lehetőségeket teremt. Így könnyebben elérhetjük azt, ami nekünk kell – igaz, egy picit be kell gyakorolni a gombokat és azok jelentését.

A Command & Conquer Remastered jelenleg még nem rendelkezik megjelenési dátummal, de nem kizárt, hogy még eléggé messze van, mire elkészül… de mivel a jó munkához (és a jó stratégához is…) idő kell…

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu