Menu

Amikor a Wii és a GameCube a hordozható Nintendo Advance-ban egyesül [VIDEO]

Egy rajongó a két Nintendo platformot egyetlen hordozható eszközben egyesítette.

Mindig is arról álmodoztál, hogy a kedvenc Wii és GameCube játékaidat újra játszhatod, miközben éppen nyaralsz valahol, suliban vagy, vagy a munkahelyeden? Ennek a rajongónak sikerült megvalósítani ezt az álmot! Egy hibrid konzolról van szó, amelyet a Game Boy Advance designja inspirált és a neve: Portable Wii GameCube Advance SP 2.

David Barcheski persze nem csak „akármilyen” rajongó, hiszen óriási technikai tudással rendelkezik, csak így tudta megtervezni és elkészíteni ezt a masinát. Akinek viszont van 3D nyomtatója, az saját maga is elkészítheti ezt a kis gépet, ugyanis Barcheski megosztotta a terveit. A konzolban minden benne van, amire szükség lehet, még az elemes speakerek sem hiányoznak belőle. A design nagyszerűen ötvözi az Advance stílusát a GameCube kontrollerének gombelosztásával.

Persze, nekünk halandóknak még mindig megfelel egy Nintendo Switch, amelynek két és fél évvel a megjelenése után most már igazán impozáns a játékos kínálata.

Forrás: 3djuegos

Spread the love

No comments

Vélemény, hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu

https://smallseotools.com/