Tony Todd rengeget pénzt kapott a sok-sok méhcsípésért a Kampókézben!

MOZI HÍREK – Ennyiért szerintünk Ön is hagyná, hogy megcsípjék a Kampókézben!

A Tűnj el! és a Mi filmrendezője, Jordan Peele készíti majd a Clive Barker klasszikus, a Kampókéz remake-jét, amely jövő nyáron kerül majd a mozikba. Az eredeti filmet Bernard Rose rendezte, Clive Barker a The Forbidden című regényéből, amelynek forgatókönyvét részben maga Barker is írta.

A sztori szerint Todd karakterét méhraj csípte meg és ezt persze a filmben is be kellett mutatni. Úgy látszik, ’92-ben a filmes technológia még nem állt olyan szinten, hogy ezt valahogy trükkel pótolják, mert Toddnak nem csekély mennyiségű méhcsípést kellett elszenvednie, egész konkrétan 23 helyen csípték meg a feldühödött mézgyáros rovarok. Ez elég rosszul hangzik, azonban Tony Todd nem rossz „gyógyírt” kapott a méhcsípésekre: a fullánkjaik minden egyes szúrásért 1000 dollár ütötte a markát, amely az amerikai pénznem akkori értékét figyelembe véve sokkal nagyobb összeg volt, mint napjainkban a 323.000 Ft. ráadásul mindennek huszonháromszorosa ütötte a markát.

„1000 dolláros bónuszt kaptam minden egyes méhcsípésért azoknál a jeleneteknél, ahogy méhek vonták be a testemet. És 23 szúrást kaptam.” – mesélte Tony Todd. Persze Todd a 23.000 dolláron túl nagyon is komolyan vette a szerepét és annak eme aspektusát is. „Amikor felfogtam, hogy Kampókéz karakterének mennyire fontos részét képezik a méhek, teljesen elfogadtam. Olyan volt, mintha egy gyönyörű kabátot vettem volna fel…”

Ahogy korábban is írtuk, Tony Todd most már biztosan szerepel majd valamilyen formában a Kampókézben, ami remake lesz, már csak az a nagy kérdés, vajon megint el kell majd szenvednie méhcsípéseket a szerephez…

Forrás: Movieweb

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu