Hamarosan kipróbálható lesz a Gears 5 multiplayere [VIDEO]

Nemsokára ízelítőt kaphatunk a már nem Gears of Warnak nevezett sorozat legújabb részének multiplayeréből.

A Microsoft bejelentette, hogy a Gears 5 „Versus Multiplayer technikai tesztje” magyar idő szerint július 19-én este hét órától július 21-én este hétig, illetve július 26-án este héttől július 29-én este hétig fog futni Xbox One-on és Windows 10-en egyaránt. A játék pre-loadja július 17-én este héttől lesz elérhető, hogy két napja legyen azoknak, akik hozzáférhetnek a teszthez. Ehhez annyi a teendő, hogy a Gears 5 bármelyik kiadását előrendeljük, vagy Xbox Game Pass előfizetéssel rendelkezzünk.

A Gears 5 Versus Multiplayer technikai tesztjében az alábbi játékmódok lesznek elérhetőek: Escalation, amiről két bekezdéssel lejjebb részletesebben is szó lesz, Arcade – „egy új, megközelíthetőbb [versus PVP] játéktípus”, King of the Hill – „egy régi kedvenc”, Bootcamp – „egy új gyakorlómód a Gears újoncainak, akik gyakorolni szeretnék képességeiket, illetve új mechanikákat szeretnének elsajátítani”, Tour of Duty – „egy rövid kihívássorozat a játékosoknak, hogy új tartalmakat szerezhessenek. Az összes ilyen kihívás teljesítése egy exkluzív Tech Test bannert nyit meg. A játékosok továbbá három Versus fegyverskint is elérhetnek további kihívások teljesítésével.”

A lent látott képen a Microsoft feltüntette, hogy mi a minimum rendszerigény, az ajánlott rendszerigény, illetve az ideális rendszerigény, mégpedig AMD és Nvidia platformokra lebontva. Így igazán belőhető, hogy mit is fog a Gears 5 igényelni, hogy elfusson a gépünkön, ha nem Xbox One-on játszanánk.

És akkor beszéljünk az Escalation módról: „Az Escalation a Gears 5 csúcson levő, célalapú módja, ami az egyedülálló játékban, csapatmunkában és a stratégiában is a legjobbat kihozza belőlünk. Az Escalation alapelve egyszerű: két öt fős csapat azért küzd, hogy három gyűrűt irányítson a térképen – az egyik közel van a spawn ponthoz, a második a térkép közepén van, a harmadik pedig közel áll a másik csapat spawn pontjához. Minden, a csapatod által birtokolt gyűrű másodpercenként egy pontot ad, és a Gears of War 4 210 pontja helyett a Gears 5-ben a 250 pont elérése a cél. Ha egyszerre mind a három gyűrű a birtokodban van, azonnali Domination Victory a jutalmad (azonnal nyersz is). Az első csapat, ami 7 kört nyer, az a győztes. Bár az Escalation alapjai a Gears 4 után nem módosultak, a csúcson levő rétegek teljesen módosultak, hogy a Gears legmélyebb játékmódja kerüljön megalkotásra,” olvasható a Gears 5 oldalán.

A Gears 5 szeptember 10-én jön Xbox One-ra és Windows 10-re.

Forrás: Gematsu, WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu