Evil Dead franchise: most már biztos, hogy visszatér!

MOZI HÍREK – Sam Raimi már agyal is az Evil Dead újabb részén!

Most már szinte egészen biztos, hogy új Evil Dead film készül, legalábbis a franchise atyjának, Sam Raimi állítása szerint. Egyelőre még nem tudja, hogy milyen irányban haladjon majd az új filmjével. Viszont az már biztos, hogy rövidesen új információk látnak majd napvilágot a következő Evil Deaddel kapcsolatban. Már csak az a nagy kérdés, hogy az eredeti trilógiához kapcsolódik-e majd az új film, vagy a 2013-as remake-hez, vagy esetleg egy teljesen új projekt lesz.

Sam Raimi egyébként egy másik, már elkészült filmjével vissza is tért a horror műfajához: a Crawl-ról van szó, amely egy alligátoros horror, melyben producerként vett részt és ezen a hétvégén került az amerikai mozikba. (Nálunk úgy tűnik, hogy sajnos nem forgalmazzák.) Egy a Crawl kapcsán leadott interjújában arról kérdezték, hogy készít-e új részt a franchise-ban, mivel az Ash vs. Evil Dead sorozatot sajnos lelőtték múlt évben és remény sincs, hogy újraindul. Sam Raimi a következőket válaszolta.

„Szeretnék egy új filmet készíteni. Nem hiszem, hogy a tévésorozatnak lenne jövője, de Bruce Campbell, Rob Tapert és én most azon agyalunk, hogy milyen módon tudnánk a következő filmet elkészíteni. Szeretnénk ugyanis egy újabb Evil Dead mozifilmet és már dolgozunk is pár ötletünkön.”

Bruce Campbell volt az eredeti, legelső film főszereplője, majd az összes többi, klasszikus „Gonosz halott” sztárja. A tévésorozat bukása után azonban bejelentette, hogy többet nem fogja eljátszani Ash szerepét, leszámolt vele. Csak reménykedhetünk, hogy Sam Raimi meggyőzi ennek ellenkezőjéről.

Bruce Campbell egyébként egy évvel ezelőtt még meglehetősen „enigmatikusan” fogalmazott az Evil Dead jövőjével kapcsolatban…

Mindenesetre, ha nem sikerül Campbellt meggyőzni, még mindig ott van persze a lehetőség, hogy inkább Fede Alverez 2013-as remake-jét folytassák. Maga Fede Alvarez is kijelentette, hogy szívesen rendezné az Evil Dead 2-őt, azonban előtte még nyilván be kell fejeznie a Vaksötét folytatásának rendezését is.

Bárhogy is lesz: nem fogunk újabb „Gonosz halott” rész nélkül maradni…

Forrás: Bloody Disgusting

 

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu