Majdnem lábas volt a Borderlands 3 dobozképe!

Kezeslábas is lehetett volna a Gearbox játékának a dobozképe, de végül nem ezt választották.

A ResetEráról származnak a lenti képek, amiket a Gearbox Software bemutatott a San Diego Comic-Conon. Ezek a képek bemutatják az elutasított dobozképeket, és több érdekes alternatívát is láthatunk közöttük. Az egyik számunkra teljesen érthetetlen nem lett a végleges, pedig ez követte azt a formulát, amit az előző két Borderlands fő felvonás dobozképein láthattunk.

Az első Borderlands dobozképén tíz évvel ezelőtt egy kézzel célzott a fejére egy psycho mintha egy pisztoly volna. A másodikon (ez már csak hét évvel ezelőtt volt…) ezt már kettővel tette. A leginkább kidolgozottnak tűnő dobozképkoncepció esetében a Borderlands 3 során tehát három kézzel kellene ezt tennie, de mivel a psycho nem mutáns, így csak két keze van. Itt jön be a képbe a láb az állán. Komolyan, miért nem ezt választották Randy Pitchfordék? Ez is hozta volna a kötelezőt…

A többi koncepció már nem éppen normális. Van itt egy psycho mint egy baba (pelenkát viselve, természetesen), ahogy hármat mutat, és a fekete-fehér színvilággal a retró hangulat meg is van ezen (meg egy kis mellen keresztüli etetés…). Aztán a piros hátteres hatalmas fegyveres elképzelés sem rossz (a rikító színvilággal feltűnő lenne a boltok polcain…), de a fekete sziluettes Bord3rlands, ahol a karakter három ujjal lő magára, szintén fantasztikus. Ez lehetne egy alternatív borító, ha kifordítjuk az alapváltozatot. És végül az utolsó koncepció, ahol egy psycho oldalnézetből kitárja a karját, aminek végét nem látjuk, de szimbolikusan egy másik kéz céloz a fejére, természetesen három ujjal. Ezt is nyugodtan használhatták volna véglegesnek a jelenlegi, már-már buddhista gondolat helyett. Nos, nézzük ezeket a képeket…

A Borderlands 3 szeptember 13-án fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. PC-n Epic Games Store-exkluzív lesz a játék, ami később a Google Stadián is fel fog bukkanni.

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu