Assassin’s Creed Chronicles: a Ubisoft fejese szívesen visszatérne az egyik országba!

Maga Yves Guillemot, a Ubisoft feje konkrétan említette meg az egyik országot, amelyet szívesen látna ismét az Assassin’s Creed univerzumban.

A hétvégén Yves Guillemot Twitteren tett egy megjegyzést, amely az Assassin’s Creed, és azon belül is a 2.5-s Chronicles rajongóinak megdobbantotta a szívét. Egész pontosan azt mondta, hogy szívesen látna ismét egy Assassin’s Creed játékot Kínában. Ez gyorsan beindította a gamerek fantáziáját és kicsit másképp terjedt el a hír, mint ami az igazság volt: sokan már készpénznek vették, hogy akkor készül az újabb kínai Assassin’s Creed. Daniel Ahmed, a Niko Partners marketingese gyorsan lehűtötte a kedélyeket a tényekkel: Yves Guillemot csak azt mondta, hogy ő, személyesen szívesen venne még egy kínai AC-t, de… Szalacsi Sándor klasszikusát idézve: „egyebet nem tud mondani”. („Kérem kapcsojjaki!”)

Az Assassin’s Creed Chronicles China 2.5D-s akció-platformer játék 2015-ben jelent meg, a nem túl nagy üzleti sikert elért Assassin’s Creed: Syndicate után és még jóval az Assassin’s Creed: Origins (a nagy „RPG-váltás”) előtt, amely viszont annál nagyobb bevételt hozott a francia cég konyhájára. Ami az Assassin’s Creed Chronicles-t illeti: nem voltam tőle nagyon elájulva, Assassin’s Creed-pótléknak szódával elment, de semmi több. Utólag visszanézve, mobilon, vagy PS Vitán azért élvezetes lehet a játék, különösen a nyomott ára miatt megéri beszerezni.

Ami viszont a középkori kínai miliőt illeti, az szerintem tényleg odaverne egy „teljes értékű” Assassin’s Creedben, akár az egyébként szintén szimpatikus kínai asszaszinlány főszereplésével is. Viszont az tény, hogy korábban olyan pletykákat lehetett hallani, hogy inkább északi, vikinges világba kerül a sorozat, szóval egyelőre biztosan nem tudjuk, melyik korban, milyen helyszínre kalauzol majd el minket a sorozat következő tagja… Ti mit szeretnétek? Írjátok meg ide, a hír alatti kommentbe!

Forrás: 3Djuegos

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu