GreedFall: itt a bemutató videó az akció-RPG játékmenetéhez! [VIDEO]

A Technomancer készítőinek új játékára, a GreedFall című szerepjátékra már nem is kell sokáig várni!

A Spiders nevű fejlesztőcsapat egy játékmenet videót adott ki a rendkívül ígéretes GreedFall című játékából, amelyből részletesen megtudhatjuk, hogy mit tartogat számunkra ez a PC-re, Xbox One és PS4-re szeptemberben megjelenő akció-szerepjáték.

A játékról egyébként már 2017-ben is írtunk.

GreedFall vizuálisan a XVII. századi barokk művészetből merített, de az RPG a szigettel a központban a mágiára is építeni fog. A helyi lakosok és a támadó betelepülők között harc lesz, de az előbbi csoportot megvédik a természetfeletti lények. Mondhatni sci-fi RPG lesz, csak jó háromszáz évvel a múltba rakva…

A videóból most az derült ki, játékosok szabadon és rendkívül sokrétűen alakíthatják saját karaktereik képességeit, legyen akár szó egyszerűbbekről, vagy egészen összetettekről. Ez nagymértékben kitágítja lehetőségeinket egy egyszerű beszélgetés, vagy egy súlyosabb konfliktus során is, sőt, még a romantikus szálak kialakítását is megkönnyítik karaktereink között. Miközben nyilván így tudjuk harci képességeinket is erősíteni, ugyanakkor ezáltal tudjuk növelni arra vonatkozó affinitásunkat is, hogy egyéb (békésebb, vagy agyafúrtabb) megoldásokat találjunk. A GreedFallban emellett döntéseinknek nem csak ránk, vagy csapatunkra, hanem a minket körülvevő világra is óriási befolyása van.

Mindezeken túl a videóban bepillantást nyerhetünk a harcba és harcrendszerbe is, amely során, amelynek leglényegesen aspektusa a „taktikai szünet”, amellyel többek között csapdákat állíthatunk, vagy egyéb trükköket alkalmazhatunk a gyanútlan ellenséggel szemben.

Spiders egyébként 2016-ban adta ki a The Technomancert PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re, és nem volt valami maradandó a marsi kaland – korábban az Of Orcs And Men, a Gray Matter X360-as portja, vagy a Mars: War Logs is az ő műhelyükben készült.

A most készülőfélben lévő GreedFallt pedig a BigBen adja ki, mely cégtől egy jelenleg szintén készülőfélben lévő Vampire the Masquerade is várható és azt a Big Bad Wolf fejleszti.

A Greedfall egészen konkrétan szeptember 10-én lesz kapható.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu