Menu

Sony-szivárgás: megvan, mikor kerül bemutatásra a PlayStation 5?

Nem csak a következő generációs Sony konzol (PlayStation 5?), hanem a The Last of Us Part II megjelenési dátuma is érintett a szivárgásban…

A Sony idén csendes – nem volt kinn a cég az E3-on, nem mutatott sokat a The Last of Us Part II-ből, és a Ghost of Tsushima is igencsak elhanyagolásra került az idei év során. Erre jön egy nem éppen megbízhatónak nevezhető forrás (a 4chan), de láttunk már csodát, úgyhogy érdemes megnézni, hogy miről is van itt szó.

Szóval a PlayStation PR-csapatától belsős emailekre hivatkozva azt állítja az illető, hogy tudja, mikor lesz a következő State of Play stream, illetve mikor lesz a PlayStation 5 bemutató rendezvénye is. Szóval a State of Play következő felvonása november elsején lesz (az még egy kicsit messze van…), és ezen állítólag három játék kerül fókuszba: a Death Stranding (ami egy launch trailert kap, mivel november 8-án fog PlayStation 4-en megjelenni, és utána nagy eséllyel PC-re is…), a Star Wars Jedi: Fallen Order (ami meg november 15-én jön a PlayStation 4, Xbox One, PC hármasra), illetve a Naughty Dogtól a The Last of Us Part II, aminek új videója a megjelenési dátumot is felfedi, és ez állítólag május 15-e lesz. (Ezt a napot hallottuk már…) A Ghost of Tsushima nem lesz a stream része, ugyanis a Sucker Punch állítólag több fejlesztési időt kapott, hogy cross-gen megjelenésként a PlayStation 4 mellett PlayStation 5-re is kijöhessen.

Ha már PlayStation 5… ugyanaz a posztoló azt állítja, hogy február 12-én jön a PlayStation 5 bemutató rendezvénye, és itt az Activision, a Ubisoft és az Electronic Arts is felbukkanhat, mert ők már kaptak meghívót is, hogy bemutathassák next-gen játékaikat. Mivel a PlayStation 5 is elvileg 2020 végén jöhet ki (ugyanis az Xbox Project Scarlett már hivatalosan becélozta ezt az időszakot…), lehet benne valami.

Persze mindez nem hivatalos.

Forrás: WCCFTech

Spread the love

No comments

Vélemény, hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu