Menu

[GC 2019] Death Stranding: a vizelés örömei [VIDEO]

Ahogy azt megszokhattuk, Hideo Kojima játéka a Death Stranding furcsa lesz. Eléggé furcsa.

Három videó került bemutatásra a Gamescomon a Death Strandingből. Az elsőben Mamát ismerhetjük meg. Őt Margaret Qualley formálja meg. Kojima szerint több karakter is fel fog bukkanni a Death Strandingben, és mindegyiknek a fő sztoritól különálló melléktörténete lesz. Mamáé arról szól, hogy az ő babája „a másik oldalon” született meg, és csak a köldökzsinór tartja egymást össze, és emiatt nem tud elmenni onnan, ahol jelenleg tartózkodik, mivel a babája csak ott létezik a túloldalon. A másodikban Deadman kerül bemutatásra. Őt Guillermo del Toro alakítja. Elmagyarázza, hogy a BB Pod (Bridge Baby Pod) a halottak világához csatlakozik, így lényegében a babának (babáknak) meghatározó szerepe van a játék történetében. (Itt szóba került az obligát kapcsolatépítés is.)

A harmadik videóban játékmenetet láthatunk… illetve Sam vizelését is, amire egy gomba kezd kinőni a fűből. (Kojima szerint ha többen vizelünk egy helyen, akkor valami csodálatos fog bekövetkezni…) Ebben a videóban is láthatunk egy cameot (több is lesz!), mégpedig Geoff Keighley révén, ugyanis a The Game Awards vezetője is felbukkan a játékban. Sam babája elkezd sírni, és a DualShock 4 mozgásérzékelésével kell majd megnyugtatni őt – de nem szabad túl gyorsan rángatni a kontrollert.

Keletről nyugatra tartva kell a töredezett városokat és embereket egymáshoz csatlakoztatni, miközben például a terroristákat el kell kerülnünk. Eközben találkozunk rejtőzködő emberekkel (Prepperekkel) is, akiknek nincs jelentősége a fő sztoriban, de Kojima szerint érdemes hozzájuk kötődni, hátha adnak valami hasznosat. Az ilyen csatlakozások révén érzékelni fogják valahogy, hogy mi másokhoz kötődünk világszerte online, de erről Kojima további részleteket nem közölt. Végezetül a vizelés: nem lehet forgatni eközben a kamerát, és nem lesz Samnek, a játék főhősének lehetősége a mások közelében pisilnie sem.

A Death Stranding november 8-án fog megjelenni PlayStation 4-en, és nagy valószínűsége van annak, hogy később PC-n is feltűnhet (ugyanis a dobozképen nincs exkluzivitásos felirat…).

Forrás: Gematsu

Spread the love

No comments

Vélemény, hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

theGeek.hu Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni a legfrissebb theGeek hírekről és információkról, akkor itt iratkozhatsz fel.

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu