Elhunyt Alec Holowka, a Night in the Woods fejlesztője

Alec Holowka halálát a testvére jelentette be.

Eileen Mary Holowka írta a Twitteren (nem linkeljük, privátra állította a profilját…), hogy Alec elhunyt – ő a Night in the Woods-ban a társtervező, programozó és zeneszerző volt. A héten szexuális zaklatással is meg lett vádolva (erről itt részletesebben szó esett már) – az időzítés eléggé érdekes, pláne úgy, hogy Holowkával mindennemű kapcsolatot felfüggesztett a Night in the Woods csapata a vádolások után.

„Azok, akik ismernek, tudják, hogy hiszek a túlélőknek, és mindig is mindent megtettem, ami tőlem telhető, hogy segítsek nekik és azoknak, akik lelki és krónikus betegségekkel küzdenek. Alec erőszak áldozata volt, és egy élettartamnyi ideje ment el arra, hogy a hangulatával és a személyiségével kapcsolatos betegségeivel küzdött. Nem fogok úgy tenni, hogy ő nem volt felelős a károk okozásáért, de mélyen ő egy olyan személy volt, aki csak törődést és kedvességet akart nyújtani az embereknek. Eltartott egy kis ideig számára az, hogy rájöjjön, miként tegye ezt. Az utóbbi néhány év során – a terápia és a gyógyszerek révén – Alec egy új személy lett. Ugyanaz, aki mindig is szeretett volna lenni, de mindennemű sötétségtől mentesen. Nyugodt volt, pozitív, boldog, és szeretettel teli. Értelemszerű, hogy a változás egy lassú folyamat, és nem is volt tökéletes, de a rehabilitáció és egy jobb élet felé haladt,” írta Eileen Mary Holowka.

Több személynek és a bajba jutottaknak segítséget kínáló szolgáltatásnak megköszönte Alec támogatását, és azt kérte, hogy adjunk időt a családjának kiheverni az eseményeket, kiemelve még azt is, hogy az Alec főleg az őt vádolónak a legjobbakat kívánta, „így ne használjuk ki az ő fájdalmukat az emberek zaklatása céljából”. „Megtettünk mindent, hogy Alecet támogassuk, de végül úgy érezte, hogy túl sokat vesztett,” tette hozzá Eileen Mary.

Ehhez mást nem nagyon lehet hozzátenni, úgyhogy mi is csendben maradunk. Nyugodjék békében.

Forrás: Gamesindustry

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu