Új információk és egy hosszú videó a Cyberpunk 2077-ről [VIDEO]

A tizenöt perces Deep Dive (magyarul kb. mély elmerülésnek fordítható) Cyberpunk 2077 videó mellett a fejlesztők egy kérdezz-felelek révén újabb részleteket is elárultak 2020 egyik leginkább várt játékáról.

Lesz egy hackelő minijáték, amiben hexadecimális (hatszögletű) elemeket kell kiválasztanunk, hogy a számítógépeket és azok tartalmát megnyithassuk, hogy így például a kamerákba beláthassunk. Lesznek meglepő járművek is, így nem csak a motorok és autók játszanak majd szerepet – ezeket a CD Projekt RED nem mutatja meg. A lustábbaknak a fast travel is jelen lesz, így ha nem akarunk elsétálni vagy elvezetni valahová, gyorsan odateleportálhatunk. A karakterünk háttértörténete (Nomad, Street Kid, Corporate) egyedi párbeszédes opciókat fog megnyitni, és a skilljeink, tulajdonságaink, és a skillekhez társított perkek kihatnak arra, hogy mit csinálhatunk. (Példa: az Athletics skillhez van egy perk, amivel futhatunk úgy is, hogy közben egy testet cipelünk a hátunkon.)

A CD Projekt RED jelenleg utánanéz annak, hogy miként lehet a stílust elkülöníteni a statjainktól az öltözékeinkben. Lesz egy tiszteletpontszámunk, a street cred, amiből minél több lesz, annál több cyberware-hez, szolgáltatáshoz és eladóhoz férhetünk hozzá. Néhány fegyver is meg lett említve – a nanowire például hackeléshez és ostorként is használható, lesz egy nyolclövetű (NYOLC?!) shotgun (na, ez tuti, hogy mindenkit egy lövéssel padlóra küld közelről…), egy töltényt felfordító fegyver, ami a cyborgok karjait lelövi, és egy olyan pisztoly, ami egyre gyorsabban tüzel, ahogy azt folyamatosan használjuk. A fegyverekhez (amik fejleszthető statokkal is rendelkezni fognak) lesznek skinek és kiegészítők is, így például hangtompítót és célzókát is rápakolhatunk. Minél jobban használjuk idővel egy adott fegyvert, kisebb lehet a célkeresztünk, gyorsulhat az újratöltési időnk, és ez az animációt is mrg fogja változtatni. Játszhatunk egy cyberninjaként is, aki katanákra specializálódik, az időlassító cyberware-eket az ellenfelek is használhatják (így ha látjuk, hogy pillanatok alatt innen oda mozognak, akkor ezért lesz az). Night Cityben nem lesz töltőképernyő, minden városrésznek lesz egy Fixere (mellékküldetéseket adhatnak), és öt karakterisztikája lesz a karakterünknek (Reflexes, Cool [ez a ránk háruló nyomásra való reagálásról szól], Technique, Body, Intelligence).

A Cyberpunk 2077 április 16-án fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox Onera és PC-re. (A három kép: karakteralkotás, karakter összefoglaló, inventory képernyő.)

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu