Egyetemi oktató lesz Reggie-ből!

Reggie Fils-Aimé váratlan fordulatot vesz, miután visszavonult a Nintendo amerikai elnöki pozíciójából.

Reggie az Egyesült Államok New York államában található ithacai Cornell University-n végzett, és ide fog visszatérni, ugyanis október 21-étől a Leader in Residence posztját tölti be ott (ezt magyarul nem nagyon lehet lefordítani – hivatalos értelmezése sincs a mi nyelvünkön). Ez a poszt a vezetésről, a tudatos kapitalizmusról és a szolgáltatásokról szól, és Reggie célja az oktatás megreformálása is lesz, ugyanis egy nem hagyományos oktatói terem kialakítása lesz a célja, mivel mentorként is dolgozni fog, nem beszélve a kisebb csoportos megbeszélésekről. Ritkán lesz csak a szokásos kiállok a pódiumra a nyilvánosság előtt, hogy előadást tartsak szerepben Reggie, akinek az első előadása az alkalmazott közgazdaságtanról és menedzsmentről fog szólni, és ez nyilvánosan is meghallgatható lesz.

„Minden akadémiai év során a Dyson vezetői program nagy fontosságú vezetőket hív meg a Cornell campusra a Leaders in Residence program során. A hallgatók folytatólagos, személyes interakciók révén tanulhatnak a sikeres vezetőktől, akik különféle iparokból és szektorokból érkeznek. A Leaders in Residence-ben résztvevők szemeszterenként egy alkalommal jönnek el, hogy személyesen találkozzanak a hallgatókkal, kisebb csoportos megbeszéléseket vezessenek, és egy nagyobb workshopot elősegítsenek – ez mind a vezetői beosztás, a tudatos kapitalizmus és a szolgáltatások köré összpontosul,” mondja a Cornell egyetem közleménye.

A Cornell a Twitteren is hivatalosan megerősítette, hogy Reggie Fils-Aimé náluk fog oktatni, de Reggie sem hagyta ki az alkalmat, hogy a tőle megszokott humorral (ő ugyanis igencsak hajlamos a köré kialakult mémeket használni!) beszéljen új munkájáról: „Ne lógj az óráimról. Ne aludj el rajtuk. Remélhetőleg remek hallgató leszel, ha a Reggienator az oktatód!”

Ez igencsak váratlan döntés, de mivel Reggie népszerű egyéniség (utódja a Nintendo of America élén a találó nevű Doug Bowser április 15-e óta), a Cornell összekötötte a kellemeset a hasznossal. Valószínűleg ezzel maga az egyetem is nagy hírverést fog kapni.

Forrás: VG247

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu