Nintendo Switchre készül két régebbi Assassin’s Creed játék is?

Egy görög forgalmazó, a The Console Club lebukott (úgyhogy most már hiába törölték a listázást az Assassin’s Creed játékokról).

A ResetErán szerencsénkre megmenekült a screenshot, ahol azt láthatjuk, hogy a The Console Club két Assassin’s Creed játékot, pontosabban a 2013-ban megjelent Assassin’s Creed IV: Black Flaget, illetve a 2014-ben kijött Assassin’s Creed Rogue-ot listáz egy bundle részeként. Mind a két játék remasterelést kapna a poszt szerint. Van ráció a két játékban, ugyanis az Assassin’s Creed IV: Black Flag 2013-ban cross-gen játék volt, mivel a PlayStation 3, PC és Xbox 360 mellett Nintendo Wii U-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on is felbukkant (a két kurrens-gen konzolon nyitócímként); a 2014-es Assassin’s Creed Rogue pedig PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra jelent meg először (pár hónappal később jött a PC port, majd tavaly márciusban a PlayStation 4 és Xbox One kiadás). Úgyhogy már ezek alapján is elképzelhető, hogy a két játék a Nintendo Switchen is felüsse majd a fejét.

Hihetünk is ennek a listázásnak, ugyanis szintén a ResetErán írt egy kommentet Daniel Ahmad, a Niko Partners senior elemzője, aki gyakran belsős információkkal is rendelkezik a játékiparból: „Valódi.” – és ezzel lényegében megerősítette a The Console Club hirdetését.

A csavar? Magyar idő szerint éjfélkor jön egy új Nintendo Direct, amiben a Luigi’s Mansion 3-ról, illetve a Pokémon Sword/Shield párosról biztosan beszélni fognak, és mivel Switch-hírekről lesz szó, akár a Ubisoft két játékát is megerősítheti itt a nagy N. Talán nem is véletlen ez az időzítés akkor – valószínűsíthetően a forgalmazókat már értesítettek néhány dologról. Valaki talán túl sok ouzót ivott?

Ha hihetünk a The Console Club listázásának, akkor az Assassin’s Creed IV: Black Flag és az Assassin’s Creed Rogue Remastered bundle december hatodikán jönne ki a Nintendo Switchen. Az pedig péntekre esik, és a Nintendo nagyon gyakran hozza ki akkor a játékait…

Forrás: VG247

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu