Assassin’s Creed: Rogue Remastered: folytatódik a trend… [VIDEO]

Újabb Assassin’s Creed játék kap újrakiadást.

Ezen már valahogy meg sem lepődünk: a Ubisoft folytatja a régebbi, prev-gen konzolokon (PlayStation 3/Xbox 360) megjelent címek átírását – ezúttal a 2014-ben rájuk megjelent Rogue kerül át a PlayStation 4/Xbox One párosra. Ez a játék egy időben jelent meg a Unity-vel, és eleinte (főképp a technikai buktatók miatt) a Rogue jobbnak tűnt a PlayStation 4-re és Xbox One-ra kiadott Unity-nél…

A játék az összes DLC-t tartalmazza, és extraként az Assassin’s Creed: Originsből is megtalálhatjuk Bayek öltözékét, hogy azért néhány órányi munkája mégis legyen a Ubisoftnak a portolással. A PlayStation 4 Pro és az Xbox One X 4K-n fogja futtatni (kérdéses, hogy natívan?), míg az alap PlayStation 4 (Slim)/Xbox One (S) duó 1080p felbontással rendelkezik majd, de jobb textúrákat, vizuális effekteket és fejlesztett környezetrenderelést is látni fogunk mindegyik konzolon.

A megjelenési dátum március 20-a PlayStation 4-en és Xbox One-on.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu