Menu

Nem lesz PlayStation sajtókonferencia a Tokyo Game Show-n sem!

A Sony az E3 és a Gamescom után a Tokyo Game Show esetében is inkább kihagyja PlayStation sajtókonferenciát.

A Sony megközelítése érzékelhetően megváltozott, ugyanis már a 2018-as PlayStation Experience elmaradásánál látható volt, hogy a japán cég másmilyen formában kíván információkat közölni (mégpedig közvetlenebb formában) a rajongóknak. Bár a Tokyo Game Show-n kinn lesz a Sony, de nem lesz sajtókonferenciája. Ehelyett egy pódiumos előadása lesz a cégnek, ami a PlayStation presents Live Show nevet kapta. Itt több, mélyebb betekintést nyerhetnek azok, akik szeptember 12-e és 15-e között esetleg Tokióban tartózkodnának. A bemutatásra kerülő játékok között a Nioh 2-t, a Call of Duty: Modern Warfare-t, illetve a Final Fantasy VII Remake-et találhatjuk. (A CoD esetében ki kell emelnünk, hogy több éve a konzolgyártók maguk adják ki a sorozatot arrafelé – korábban a Square Enix publikálta a játékokat Japánban!)

A Sony stratégiája most inkább a megjelenés előtt álló játékok részletesebb bemutatására állt rá (emiatt is lesz a Death Strandingnek egy nagy kijelzője a Tokyo Game Show-n, plusz 80 percnyi játékmenetet is láthatunk belőle, de valamilyen előadása is lesz – Kojima már a következő projektjén töri a fejét…), és erre még felhozhatjuk azt is, hogy a The Last of Us Part II szeptember 24-én egy médiarendezvényt kap. Nem tudni pontosan, hogy mire számíthatunk a Naughty Dog játékával kapcsolatban, de egy biztos: többet is meg fogunk tudni róla, és akár a többször is pletykált májusi megjelenési dátumot is megerősíthetik. (Akkor pedig a next-gen PlayStationre való rajt, és a PlayStation 5 bemutatása során alkalmazandó The Last of Us Part II pletyka is igaz lehet.)

Remélhetőleg a mostanában a leginkább csendben levő Sucker Punch is hamarosan megszólal, ugyanis a Ghost of Tsushima is egy olyan PlayStation 4-exkluzív, ami igencsak ígéretesnek tűnik. Talán a következő State of Play közvetítés során sort keríthet erre is a Sony, akik ezzel a streammel lényegében a Nintendo Directet másolják.

Forrás: Digitaltrends

Spread the love

No comments

Vélemény, hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

theGeek.hu Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni a legfrissebb theGeek hírekről és információkról, akkor itt iratkozhatsz fel.

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu