Nem lesz PlayStation sajtókonferencia a Tokyo Game Show-n sem!

A Sony az E3 és a Gamescom után a Tokyo Game Show esetében is inkább kihagyja PlayStation sajtókonferenciát.

A Sony megközelítése érzékelhetően megváltozott, ugyanis már a 2018-as PlayStation Experience elmaradásánál látható volt, hogy a japán cég másmilyen formában kíván információkat közölni (mégpedig közvetlenebb formában) a rajongóknak. Bár a Tokyo Game Show-n kinn lesz a Sony, de nem lesz sajtókonferenciája. Ehelyett egy pódiumos előadása lesz a cégnek, ami a PlayStation presents Live Show nevet kapta. Itt több, mélyebb betekintést nyerhetnek azok, akik szeptember 12-e és 15-e között esetleg Tokióban tartózkodnának. A bemutatásra kerülő játékok között a Nioh 2-t, a Call of Duty: Modern Warfare-t, illetve a Final Fantasy VII Remake-et találhatjuk. (A CoD esetében ki kell emelnünk, hogy több éve a konzolgyártók maguk adják ki a sorozatot arrafelé – korábban a Square Enix publikálta a játékokat Japánban!)

A Sony stratégiája most inkább a megjelenés előtt álló játékok részletesebb bemutatására állt rá (emiatt is lesz a Death Strandingnek egy nagy kijelzője a Tokyo Game Show-n, plusz 80 percnyi játékmenetet is láthatunk belőle, de valamilyen előadása is lesz – Kojima már a következő projektjén töri a fejét…), és erre még felhozhatjuk azt is, hogy a The Last of Us Part II szeptember 24-én egy médiarendezvényt kap. Nem tudni pontosan, hogy mire számíthatunk a Naughty Dog játékával kapcsolatban, de egy biztos: többet is meg fogunk tudni róla, és akár a többször is pletykált májusi megjelenési dátumot is megerősíthetik. (Akkor pedig a next-gen PlayStationre való rajt, és a PlayStation 5 bemutatása során alkalmazandó The Last of Us Part II pletyka is igaz lehet.)

Remélhetőleg a mostanában a leginkább csendben levő Sucker Punch is hamarosan megszólal, ugyanis a Ghost of Tsushima is egy olyan PlayStation 4-exkluzív, ami igencsak ígéretesnek tűnik. Talán a következő State of Play közvetítés során sort keríthet erre is a Sony, akik ezzel a streammel lényegében a Nintendo Directet másolják.

Forrás: Digitaltrends

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu