[TGS 2019] Háromnegyed óra a Final Fantasy VII Remake-kel [VIDEO]

A Square Enix régóta várt (és bejelentett…) játéka, a Final Fantasy VII Remake sem marad ki a tokiói buliból.

„Egy betekintést nyerünk a játékban található beállítások közül az Easy és a Normal módokra, és Yoshinori Kitase, a producer ezután megmutatott egy új harci módot, a Classic módot. Az eredeti Final Fantasy VII-ben várnod kellett, amíg az ATB csík fel nem töltődött, majd ezután választhattál egy mozdulatot, hogy akcióba léphess. A remake-ben levő Classic móddal a csapat újraalkotta ugyanezt a játékstílust! A standard, alap módokban az ATB csík ismétlődően újra feltöltődik, amikor megtámadod az ellenfeleket, de a Classic módban a játékmenetnek e szemszöge automatikus. A játékosnak nem kell semmit sem csinálnia, és a karaktere automatikusan küzd, feltöltve az ATB csíkot. Így bárki, aki Classic módban játssza a Final Fantasy VII Remake-et, nem kell aggódnia a harci rendszer akciós oldalával, és ehelyett a parancskiválasztásokra koncentrálhat, hogy úgy legyen játszható a Final Fantasy VII Remake mintha egy klasszikus menüalapú RPG lenne!

A Final Fantasy VII Remake harcainak bemutatása után Kitase egy új elemet mutatott be, amit először a Tokyo Game Show-ra készült trailerben láthattunk – a guggolós (Squats) minijátékot, amiben a játékot bemutató alanyunk eléggé jól teljesített! Végül, egy közelebbi bepillantást nyertünk az egyik bossfightba – ebben a szegmentsben Cloud, Tifa és Aerith Apsszal küzd meg Midgar szennyvízcsatornáiban. Aerith általános támadásai hosszú távúak, és a háromszög gomb lenyomásával az egyedi képességét, a Tempestet használhatjuk. A Holy Circle képessége egy olyan területet hoz létre a harci mezőn, amiben ismétlődően használható bármelyik megidézett spell. A bossfight során Cloud az Ifrit Summon matériával volt felszerelkezve, és emiatt Cloud támadásai révén idővel feltöltődött a Summon csíkja, így megigézhette Ifritet, aki a harctéren maradt.

A summonokat általában a mesterséges intelligencia kzeli, de láthatjuk azt is, ahogy Cloud az ATB csíkjai révén elérte, hogy Ifrit az egyedi képességeit (mint például a Flare Burstot és a Crimson Dive-ot) használja. Ifrit – mielőtt kiürült volna Cloud Summon csíkja – a harctérről való távozás előtt a legnagyobb támadását, a Hellfire-t is bevetette. Mindegyik karakter maximum egy Summon matériával rendelkezhet, és a Final Fantasy VII Remake-kel való játék során a játékos dönt arról, hogy melyik Summont veti be a harctértől és ellenféltől függően!”, írta több tweeten keresztül is a Square Enix magyarra fordítva.

Egy küldetést 8:42 és 25:34 között, a guggolós minijátékot 31:05 és 32:21 között, az Aps bossfighot pedig 34:43 és 39:54 között láthatjuk a lenti videóban. A Final Fantasy VII Remake március 3-án jön ki PlayStation 4-re.

Forrás: Gematsu

Sziasztok! Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patron adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu