Visszatér a Grandia 2 egy HD Remaster formájában!

A legendás Dreamcast JRPG, a Grandia 2 a  visszatér egy javított verzióval, amely októberben kerül majd fel az online boltokba.

A GungHo Online jelentette be, hogy október 15-én a PC játékosok kezük közé kaparinthatják a Grandia 2 HD Remastert, amely az egykor Dreamcastre megjelent, klasszikus japán szerepjáték új verziója. Az új verzió olyan újdonságokat kínál, mint a teljesen felújított interfész, szebb textúrák és sprite-ok, az opcionális magasabb felbontású grafika.

Az eredeti játék még 2000-ben jelent meg az idők homályába vesző, de azért nem elfeledett, legendás Dreamcast-ra, bár később PlayStation 2-re, majd PC-re is megjelent.

Az új verzióban angol szinkron lesz, de később a japán hangok is felkerülnek majd – várhatóan ingyenesen.

És ha már itt tartunk, a jó hír, amelyről a bevezetőben beszéltünk, az, hogy ha megvetted Steamen a Grandia 2: Anniversary Editiont, akkor ezt a kiadást teljesen ingyen és bérmentve megkapod.

Végül szeretnénk megosztani veletek a Grandia II retrocikkét, melyről anno BadSector értekezett, itt olvasható.

Forrás: 3Djuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu