Bearanyozódott a Death Stranding!

Elkészült Hideo Kojima játékának mesterlemeze, megindult a Death Stranding lemezes kiadás sokszorosítása.

„A Death Stranding elkészült és bearanyozódott! Hideo Kojima, a Kojima Productions csapata, illetve a Sony-nál és a Guerrillánál mindenki a szívét és lelkét beletette [a játékba]. Köszönjük a támogatásotokat. Alig várjuk, hogy egy új „Egy Hideo Kojima-játékot” elhozhassunk. Játsszatok vele november 8-án!”, írja a Kojima Productions a Twitteren.

Két dolog – a Guerrilla Games (akik feltehetőleg a Horizon Zero Dawn folytatásán dolgoznak, nagy eséllyel egy PlayStation 5 – vagy akármi is lesz végül a Sony következő generációs konzoljának neve – nyitócímként…) azért lett megemlítve, mert a Kojima Productions tőlük kölcsönözte a Decima engine-t, ami a Horizon Zero Dawnban már nagy sikerrel bizonyított. A másik pedig A HIDEO KOJIMA GAME, amit lényegében az összes Metal Gear Solid játékon láttunk a dobozképen (mondjuk a Konami a Metal Gear Solid V: The Phantom Painnél levette a nevét, mert akkortájt távozott onnan Kojima). Ezzel fémjelzi az illető, hogy ez az ő játéka.

Persze nem jelenti azt, hogy maga a Death Stranding fejlesztése befejeződött volna – biztos, hogy ez a játék is kapni fog majd egy első napi patchet november 8-ára, hogy a talán még benn maradt bugokat kijavítsa a Kojima Productions, de az már csak finomhangolásnak mondható, komolyabb fejlesztésnek már nem. (Elvégre ez nem a Tony Hawk’s Pro Skater 5, ahol a lemezre csak a tutorial és a nyitófilm került fel lényegében, míg a többi részt le kellett tölteni, mivel annyira rohamtempóban lett összevágva a játék…)

A Death Strandinget tehát már semmi sem állíthatja meg, hiszen ha megindult a lemezek legyártása, akkor már nem jöhet közbe egy kósza jogi ügy, vagy bármi, így a Kojima Productions játékát november 8-ától kereshetjük a boltok polcain, illetve a PlayStation Store-on, de mivel nincs Only On PlayStation felirat, a korábban pletykált PC portra nagy esély mutatkozik.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu