Mortal Kombat 11: ingyenes próba és Terminátor [VIDEO]

Korábban írtuk, hogy a Mortal Kombat 11-ben az első Kombat Pass (season pass) karakterei kik is lesznek – közülük származik a Terminátor is…

… illetve annak is az idősebb T-800-as formátuma, ami a Terminátor: Sötét végzet című filmből kerül be október 8-án a játékba (a Kombat Passal nem rendelkezőknek 15-én). (Ezt a filmet amúgy egy hónap múlva a mozikban már meg lehet tekinteni.) Kinézetre Arnold Schwarzenegger lesz, de a HANGJA nem az övé lesz! Eléggé tank a karakter, de ez várható is volt. Ára külön 6 dollár lesz (szóval jó 2 ezer forint), de ha a 40 dolláros (13 ezer forintos) Kombat Pack már megvan, ingyen a miénk lesz, és emelett megkapjuk így a T-800-as további skinjeit, továbbá egy új Cassie Cage skint (Cassie Quinn – Harley Quinn inspirálta értelemszerűen), és a Double Feature Packot (Sonya Blade – Cyborg Hunter skin, Johnny Case – Red Carpet Johnny Cage skin, Kano – Cash Machine Kago skin) is megkapják. Videó a Terminátorról, utána folytatjuk. Ja igen, előtte még annyi, hogy heretörés.

Ingyenes tartalmak is jönnek (van, ami ezek közül már elérhetőek is):  harmadik bajnokságvariáció mindegyik karakternek – ezek a Kombat League, az offline Tournament módokban, illetve bármelyik Kompetitive móddal rendelkező meccsben használhatóak. Elindult a Kombat League 4. évada, a Season of Chaos további játékbeli jutalmakért. Hamarosan jön a Time Raid is: egy új multiplayeres torony a Tower of Time módban, ahol ketten vagy hárman kell együtt játszanunk csoportos kihívásokat, és egy erős bosst közösen kell legyőzni az egyedi jutalmakért.

Október 11-e és 14-e között ingyenesen kipróbálható lesz a Mortal Kombat 11 PlayStation 4-en, Xbox Oneon, PC-n és Nintendo Switchen. A sztori mód egy kisebb része, az összes jelenleg elérhető karakter, és az összes multiplayer mód kipróbálható lesz a demóban. Xbox Live Gold vagy PlayStation Plus előfizetés szükséges lesz a multihoz.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu