Menu

NPC-halálok is lehetnek miattunk a Death Strandingben

A nem játszható karakterek is feldobhatják a pacskert, ha rossz döntéseket hozunk meg Hideo Kojima következő játékában, a Death Strandingben.

A Death Stranding hiába van alig több mint egy hónapra a megjelenéstől, még mindig eléggé rejtélyes számunkra, és valószínűleg az is fog már maradni, mivel maga Kojima szeretné, hogy játsszunk az új játékával, így emiatt is eléggé titkolózó marketinget kap az. A Redditen arról van szó, amiről a japán zseni pénteken beszélt a moszkvai Modern Művészet Garázsmúzeumában megtartott rendezvényen: „Van egy olyan karakterünk, aki mélyen a föld alatt él. Beteg, és gyógyszerre van szüksége. Ezt Sam elhozhatja neki. Mivel ez a történet elején van, ez kötelező. A küldetés teljesítése után a játékos a következő cselekmények közül dönthet: elmehetsz folyton az öregúrhoz gyógyszert adni, elvihetsz más dolgokat, meghallgathatod a múltbeli történeteit.

De a játékos maga folyamatosan előre halad, egyre távolabb ettől a karaktertől. És biztos vagyok benne, hogy lesznek olyan játékosok, akik elfelejtik az öregurat. Aztán az eszükbe jut, és visszamennek hozzá. Mivel nem vittek neki gyógyszert ez alatt az idő alatt, addigra meg fog halni ez a karakter. Ilyen cselekedetek során egy kapcsolat emelkedik ki a karakterrel. Reméljük, hogy az emberek közötti kapcsolat fontossága – ahogyan az formálódik, és ahogyan az fejlődik – bemutatásra fog kerülni, és izgalmas lesz számodra így a játék,” olvasható a Redditen.

Szinte biztos, hogy minden alkalommal, ha visszük a gyógyszereket, akkor egy trófea lesz a vége, mert ne feledjük, hogy a Death Strandingben Sam „Porter” Bridges célja az Egyesült Államok területén való átutazás keletről nyugatra, és a gyógyszert igénylő úr keleten lesz. Valószínűleg egy nagy kihívás lesz abból, hogy miként tudjuk őt életben tartani a játék legvégéig. Majd hamarosan meglátjuk, mivel a Death Stranding november 8-án fog megjelenni PlayStation 4-re. (Aztán később jöhet egy PC verzió is, mivel nem exkluzív Kojima játéka – ha az lenne, a dobozkép is mutatná.)

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu