Menu

IO Interactive: új IP-t készít a Warnernek!

Egy teljesen új IP-ről állapodott meg a Warner Bros. Interactive Entertainment és az IO Interactive! Ez nem a Hitman 3 lesz!

A Warner és az IO (akiknek a koppenhágai és malmöi stúdiója dolgozik ezen a projekten) bejelentése szerint az előbbi fog felelni világszerte a kiadásért és a terjesztésért egy „új konzolos és PC-s élménnyel” kapcsolatban. Ezt a játékot tehát az IO Interactive (akiktől legutóbb a Hitman 2-t láttuk, ezt is már a Warner adta ki, nem pedig a Square Enix, akiktől elszabadult a dán stúdió) két csapata fejleszti.

„Nagyon boldogok vagyunk, hogy folytathatjuk az IO Interactive tehetséges csapatával a kapcsolatunkat. Az IO Interactive-nak hosszú története van az ikonikus játékok alkotásában, és alig várjuk, hogy világszerte elhozhassuk a játékosoknak ezt az új konzolos és PC-s élményt,” mondja a sajtóközleményben (egy picit szabadabb fordítással, de a lényeg ugyanaz…) David Haddad, a Warner Bros. Interactive Entertainment elnöke. „Az utóbbi pár év során a Warner Bros. megmutatta közelről, hogy megértik és tisztelik a kreatív elképzeléseinket, és alig várjuk, hogy ezt a kapcsolatot folytathassuk [velük]. Az IO Interactive büszke történelemmel rendelkezik az impozáns karakterek és világok létrehozásában, amiket élveznek a játékosaink – ez benne van a DNS-ünkben. Ahogy nekiállunk ennek az izgalmas projektnek, hogy az IO és a Warner Bros. közösen egy új univerzumot alkothasson, jelenleg nagyratörő tehetségeket keresünk, hogy csatlakozzon a koppenhágai és malmöi csapatunkhoz, hogy ebben a rendkívüli utazásban ők is részt vehessenek,” tette hozzá Hakan Abrak, az IO Interactive vezérigazgatója.

Szóval miért is nem a Hitman 3-ról van szó? A válasz egyszerű: ÚJ UNIVERZUM. A 47-es ügynökből pedig nem nézzük ki, hogy földönkívüli helyszíneken legyen bérgyilkos. (Azért nem vagyunk belőve, hogy ilyesmit kitaláljunk!) Amúgy ezen a linken lehet jelentkezni az állásokra, amik tehát egy új IP-hez kapcsolódnak, és mivel egy évre vagyunk a PlayStation 5 és az Xbox Project Scarlett rajtjától, tuti, hogy next-gen játékról van szó.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love

No comments

Vélemény, hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

MasterZolo Gaming

LESSÜNK BELE! #78 | The Sims 4

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu