Elképesztően látványosak az új Flight Simulator képek!

Néhány szerencsés gamer már a Flight Simulator alfájában repkedhet.

A Microsoft további képekkel kápráztatja el a nagyérdeműt – különös tekintettel a virtuális repülés rajongóira. Egészen elképesztő a realizmusa a több mint tíz éve félrerakott repülőgépszimulátor legújabb részének, akár a repülőket, akár a szemkápráztató környezet nézem.

A 2020-ban megjelenő játék jelenlegi verziójában a Redmondi cég most a figyelmét az olyan könnyű repülőgépeknek szenteli, mint például az ICON A5, a Diamond DA62 és a CubCrafters CC19-180 Xcub. A Microsoftnál ugyebár a felhők kidolgozása mindig is fontos volt (lásd még: régebbi Windows-ok), így nem csoda, hogy ezen most ismét rengeteget dolgoztak – ezt a képeken is láthatjuk. A páratlanul részletes földfelületről már nem is beszélve, amely teljesen fotórealisztikus. Hab a tortán, hogy állítólag VR-t is támogat majd a játék, amelyből értelemszerűen csak a PSVR tulajok maradnak ki, hiszen nem csak az a probléma, hogy két rivális cégről van szó, hanem az is, hogy a Sony napjainkra már elavultnak számító VR hardvere egész egyszerűen ilyen minőséget nem tudnának kellőképpen visszaadni.

Érdekesség, hogy a játék a teljes Földet letérképezi és az adott helyszíneket mindig úgy jeleníti meg, hogy a felhőből letölti, amerre éppen repülünk, a többi adatot pedig folyamatosan törli.

Meglátjuk persze, hogy a következő generációban milyen VR hardver érkezik és milyen konzolokra, hiszen az egészen biztos, hogy a next-gent a Flight Simulator nem hagyja ki. Mivel keveset tudni még a Microsoft ikonikus repülőgépszimulátor sorozatának legújabb részéről, így akár még az is elképzelhető, hogy végül a PC-n kívül már csak next-genre jelenik meg. Az már a képek és az eddigiek alapján egyre valószínűbbnek tűnik, hogy – régi Maléves reklámszlogennel – a Microsoft szárnyakat ad majd vágyainknak.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu