A fejlesztés utolsó fázisába lépett a Cyberpunk 2077 [VIDEO]

A CD Projekt RED egy új videóban bejelentette, hogy a következő játékuk az utolsó kört kezdte meg a fejlesztésében – közelít a Cyberpunk 2077 a célegyeneshez.

A videóban a lengyelek részletezik a pénzügyi jelentésüket (ebben megemlítik a The Witcher 3: Wild Hunt Nintendo Switch portját, és a Gwent iOS változatát; a hozzájuk köthető GOG is sikeres), és közben megemlítik, hogy a Cyberpunk 2077 már majdnem kész. Most már ott tartanak a játékkal, hogy már más nyelvekre elkezdhetik a szöveg lefordítását (így például nekiülhetnek a magyar feliratnak). Továbbá már felhozzák, hogy a The Witcher 3 révén majdnem 93 millió lengyel zloty-t (kb. 7,25 milliárd forintot) termelt a CD Projekt az előző negyedévben, ami laza 38%-os emelkedés az egy évvel korábbi adathoz képest. A 2019-es nettó profitjuk sem rossz (kicsivel több mint 66 millió lengyel zloty, ami kb. 5,14 milliárd forintnak felel meg).

A CD Projekt a kérdezz-felelek során a pénzügyi jelentésük közben megemlítették a Cyberpunk 2077 multiplayer komponensét (ezt már megerősítették pár hónapja). Nézzük, mit mondott erről Piotr Nielubowicz, a cég pénzügyi főnöke: „Az, ami az egyenlegünkön látható, főképp a Cyberpunkból származik – egyjátékos, többjátékos… az utóbbi egy kicsi projekt. A multiplayer projektje csak most kezdődik. Más dolgok is fejlesztés alatt állnak, de ahogy mondtam, a költségek jelentős része a Cyberpunk univerzumához köthető.”

A monetizációról pedig Adam Kiciński, a CD Projekt vezérigazgatója azt mondta, hogy okosan fogják megoldani azt: „A Cyberpunk multiplayeres monetizációjáról úgy vélekedünk, hogy most még biztosan túl korai részleteket vagy irányadást közölni; a projekt relatíve korai állapotú még. Folytatjuk a kísérletezést – ez az első multis játékunk. Több opciót és lehetőséget is ellenőrzünk, és még nincs itt annak az ideje, hogy meghatározott irányzatról beszélhessünk. Persze, elvárható lesz az, hogy az általános gondolatmenetünket a „játékosokkal való megállapodás” szemszögéből nem fogjuk módosítani, úgyhogy okos monetizációt, és a pénzért értéket várok el.” Tehát lesznek mikrotranzakciók.

A Cyberpunk 2077 április 16-án jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra, PC-re, és egy Google Stadia port is bejelentésre került már. Ennek multis része később fog érkezni.

Forrás: VG247, WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu