Kiegészítőket kaphat a Diablo IV is

A Blizzard már most elhintette, hogy a Diablo IV nem fog érintetlenül maradni tartalmilag a megjelenése után.

„Amikor megláttuk a művészeti képeket, inspiráltak bennünket. [Lilith] egy olyan karakter, aki köré tudunk egy történetet építeni. Azt imádjuk a Sanctuary-vel kapcsolatban, hogy ezeket a magokat korábban már elültettük. Gazdag háttértörténet látható a novellákban és a könyvekben, úgyhogy úgy határoztunk, hogy az alkotási mítoszt komolyabban megnézzük. Úgy éreztük, hogy már harcoltunk Diablo ellen, és Diablo mindig is visszatér – szóval ebben az esetben az volt, hogy milyen töltények voltak az asztalunkon még,” mondta az Ausgamersnek Luis Barriga, a játék rendezője.

A művészeti rendező, John Mueller jobb hasonlattal élt: „A Diablo IV olyan, mint egy könyv első fejezete. Egy nagy történetet akarunk előadni, és – remélhetőleg – sokáig ezt tehetjük. Az, hogy így kezeljük a játékot, illetve az, hogy Lilith a történetben kulcsfontosságú karakter, remekül érződik, mert tudjuk, hogy ott vannak a további karakterek, akik a jövőben visszatérhetnek. Esetleg újak is felbukkanhatnak, akiket eddig nem láthattunk. Ez a formulát is megváltoztatja. A [Diablo III:] Reaper of Soulsban ha Diablo ellen küzdesz, miután a maximális szinted elérted, az egy olyan csata, ami majdnem olyan mint egy kis fekvőrendőr az utcán. Malthael lesz az igazi bossfight. Mi lenne, ha őt nem hozzuk rögtön vissza [a Diablo IV-be]? Ehelyett inkább időt szánunk arra, hogy más karaktereket is felfedezhessünk,” mondja Mueller.

Úgyhogy ezek után ne lepődjünk meg, ha például Diablo maga nem lesz ott a Diablo IV alapjátékában, hanem mondjuk egy DLC, kiegészítő során lesz elérhető (és mivel egy élő szolgáltatásos, live service játék lesz belőle, kötelező internetkapcsolattal – ezúttal konzolon is, nem csak PC-n, ahogy a III esetében). A Diablo IV-ről régebben volt egy komolyabb poszt is pletyka szintjén – jelenleg csak PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re van bejelentve a Blizzard játéka.

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu