Kész a Halálos iramban 9., Vin Diesel nagyon büszke magára

MOZI HÍREK – A DC-rajongók fellélegezhetnek: a világ néhány legismertebb képregény-figurájának jövőjéről gondoskodó cég jó úton jár. Az utóbbi időben két hőséről készült filmje is túl jutott a mesés 1 milliárd dolláros bevételi határon: az Aquaman után Joker is bekerült a legjobbak elitklubjába; de nagyon jól ment idén a szuperhősök játékosabb oldalát mutató Shazam! és a producerek bizakodva várhatják a két dögös női filmjük, a Margot Robbie főszereplésével készülő Ragadozó madarak, és a Gal Gadot főszereplésével készülő Wonder Woman 1984 premierjét.

Így természetesen egyre bátrabban tervezik a jövőt: a következő nagy dobás nyilvánvalóan az új, izgalmasabbra, fiatalabbra fazonírozott Batman lesz, melyben Robert Pattinson veszi magára a híres köpönyeget, és Rébusszal (Paul Dano), Pingvinnel (Colin Farrell) és Macskanővel (Zoë Kravitz) kell megküzdenie: azt már tudjuk, hogy az eredeti hírektől eltérően nem az Arkhami elmegyógyintézetben játszódik majd az egész film.

A mostanában született nyilatkozatok arról árulkodnak, hogy a Joker sikere, és a Ragadozó madarak jó híre után egyre több korhatáros képregényfilm készülhet a stúdiónál; és az is valószínű, hogy visszatér Zöld Lámpás, Flash (vagis Ezra Miller) is megkapja a neki járó filmet, 2021-ben Aquaman is visszatér, és egy tengeralatti spinoff is várható – a DC végre felpörög.

IC Press

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu