The Witcher 3 Xbox Game Pass, ingyen: tudjuk már, mikor!

Már nem kell sokat várni, hogy minden idők legjobb szerepjátéka: a The Witcher 3 Xbox Game Pass szolgáltatáson keresztül a miénk legyen.

Pár hete jelentette be a Microsoft a több tucat játékot Xbox Game Pass-ra, de a hozzám hasonló Witcher-fanatikus – aki még a buszon, metrón, közértben sorban állva és a mellékhelyiségben is a The Witcher 3 Nintendo Switch verzióját tolom – egyedül a The Witcher 3: The Wild Hunt-ra kapta fel fejét. (Pedig már végigjátszottam PC-n és a feléig kivittem PS4 Prón is a játékot). Azt viszont eddig még nem tudtuk, hogy konkrétan melyik napon kapják meg az Xbox One (X) konzolok tulajdonosai ez a 2015-ös RPG legendát, amely a mai napig grafikai téren is ott van a topon.

Nos, talán nem is meglepő, hogy pont egy nappal a The Witcher Netflixen való megjelenése előtt, tehát december 19-n, míg a The Witcher Netflix első része december 20-án lesz majd látható. Itt ragadnánk meg az alkalmat, hogy a Netflix-sorozat első trailerét is bemutassuk, íme:

Visszatérve az Xbox Game Pass-ra: az elmúlt heteken a My Friend Pedro és a Naruto to Boruto: Shinobi Striker jelentek meg a Microsoft szolgáltatásán keresztül on és a CD Projekt szolgáltatása mellett is várható még jó pár cím a közeljövőben.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu