Prologue: nagyra törő tervek a PlayerUnknown’s Battlegrounds alkotójától [VIDEO]

Brendan Greene (PlayerUnknown) bár maga mögött hagyta a PUBG-ként rövidíthető PlayerUnknown’s Battlegroundsot, nélküle nem nagyon valósulhatott volna meg a battle royale-láz, ami talán ma is tart.

A következő projektje a The Game Awardson került bejelentésre: „[A] prologue az új technológiák és játékmenet felfedezése. A célunk ezzel a játékkal az, hogy a játékosoknak egyedi és emlékezetes élményeket adhassunk minden egyes alkalommal, amikor [ezzel a játékkal] játszanak.” A lenti teaser videóról pedig mindenki vélekedjen saját maga.

PlayerUnknown nemrég a Forbesszal is beszélgetett a játékáról: „Ez az első lépés az utazásom során. Felállítottuk a stúdiót, mégpedig azzal a céllal, hogy új technológiával kísérletezzünk. Most megtesszük azt az első lépést az új technológiák felépítése felé… és a Prologue az első lépésünk az új világba. Azt az esélyt akartam, hogy valami újat hozhassak össze nemzetközi szinten. Azért csinálom ezt, mert meg akarom osztani az élményeimet az emberekkel, és nekik menő játékmenetbeli élményeket akarok biztosítani. A PlayerUnknown’s Battlegrounds esetében mindenki odajött hozzám elmesélni a történeteiket, és ez inspirált engem arra, hogy ilyen módon hassak az emberekre. Szerénységgel tölt el, hogy ezt megtehetem, ahogy az is, hogy erre újra esélyt kaptam. Sok más alkotót beskatulyáztak. Azt mondták nekem, hogy menjek és alkossak, majd mi támogatunk. Ez olyan sok felelősséggel jár, és nem akarom elszúrni ezt… de ezek a lehetőségek nem bukkannak fel olyan gyakran. Nem kapsz minden nap esélyt arra, hogy egy nemzetközi IP-t elindíthass.

Eléggé nagy álmaim vannak arról, hogy miket akarok elérni, és amikre még nem nagyon állok készen. Ehhez új technológia fog kelleni. Az egyik álmom az, hogy világokat alkothassak, többszáz négyzetkilométereseket, több ezer emberrel, és ezek igencsak nehezen megoldható problémák!”, mondja Greene.

A Prologue még tehát eléggé messze van, és nem nagyon tudjuk még kisilabizálni, hogy mi lehet belőle. Lehet, hogy ez lesz a battle royale következő evolúciója. Lehet, hogy VR lesz. Lehet, hogy valami teljesen más. Mindenesetre készül, és idő kell neki…

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu