Elindult az Epic Games Store év végi hajrája: akciók és ingyenes játékok várnak

Hatalmas leárazások, ingyenes játékok jellemzik a már egy éves Epic Games Store év végi akcióját.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy december 19-étől elindul az Epic Games Store év végi akciója, amiben naponta egy új játékot fognak ingyenesen elérhetővé tenni. Kezdjük az ingyenes játékkal – sajnos nem tudjuk előre, hogy mik várnak ránk, de az első címet tudjuk, ez kb. magyar idő szerint este ötig, ha elérhető lesz. Ez az Into the Breach, ami egy körökre osztott stratégiai játék.

Minden Epic Games Store-felhasználó (ehhez persze kell egy Epic Gameses fiók) egy tíz dollár értékű kupont is kap, amit 15 dollárnál drágább játékra költhet. Úgyhogy minimum 4500 (5000? extra költségek is vannak ugye) forint elköltése esetén 3000-es kedvezményt kapunk, és ekkor egy újabb tíz dolláros kupon üti a markunkat. Ezeket május elsejéig fel kell használni. És van is mire, ugyanis több játék esetében eléggé szép százalékos kedvezmény van. Erre pár példa a következő bekezdésben jön.

Az Afterparty 20, az Ancestors: The Humankind Odyssey 50, az Anno 1800 45 százalékos leárazásban van, az Assassin’s Creed: Odyssey-t 60, a Borderlands 3-at 35, a Close to the Sunt 40%-kal olcsóbban lehet megvenni; a Controlon 33, a Hadesen 20, a John Wick Hexen 5, az Operencia: The Stolen Sunon 50%-os leárazás van; aztán a Rainbow Six Siege 60, a Rebel Galaxy Outlaw 25, a Red Dead Redemption 2 20, a Ruiner pedig 50%-nyi kedvezménnyel vár, aztán a Star Wars Jedi: Fallen Oderen 17%, a Suoerliminalon 20%, a The Division 2-n 75%, a The Outer Worldsön 25%, a The Walking Dead: The Telltale Definitive Seriesen 50%, a World War Z-n pedig 57%-nyi kedvezmény van. És ez csak pár példa – a teljes listát itt lehet megtalálni.

A Steamen pedig a szokásos téli akciók futnak, itt is láthatunk egy elég jelentős listát és nagy kedvezményeket.

Úgyhogy a karácsonyi roham a digitális játékboltokra is kihatnak – tessék költekezni, gondolják ők.

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu