Nintendo Switch-re is megjelenhet a Red Dead Redemption 2?

Ha a The Witcher 3: Wild Hunt portja (ami amúgy igencsak jó lett) technikai csoda volt, akkor itt már valami fekete mágia fog kelleni, hogy a Rockstar hatalmas játéka, a Red Dead Redemption 2, a Nintendo hybrid platformján is megfelelően működjön…

Az Instant Gaming, egy spanyol értékesítő weboldalán bukkant fel a Red Dead Redemption 2 Nintendo Switch-re, és még egy dobozkép is van, ami valószínűleg egy gyors Photoshop csak, de ez is több a semminél, és ez nem véletlen baki a website részéről, különben maga a dobozkép sem készült volna el.

Ez még nem minden, ugyanis a Twitteren látható, hogy a Red Dead Redemption 2 textúrái között felbukkant egy controller_nintendo is, ami abszolút nem nevezhető véletlennek, mivel a PlayStation 4, az Xbox One és a Google Stadia kontrollere is látható a lenti ábrán.

Ha a Rockstar és a Take-Two meg akar cáfolni minket, akkor úgy teheti azt meg, hogy bejelentik, hogy a Nintendo Switch Pro kontrollere (ez látható az ábrán, nem pedig a Joy-Conok, amikkel szerintünk nem nagyon lehetne a játékot megfelelően kezelni) támogatást kap a novemberben megjelent PC portban, ami végül december elején indult el a Steamen is. Ha pedig tényleg készül egy Switch port, akkor itt jöhet képbe a Nintendo platformjához tervezett, és elvileg az év folyamán később képbe jövő új kazetta/kártya, ami megduplázná az eddigi maximális 32 GB-s tárhelyet. A 64 GB-on már könnyebben el tudna férni a Red Dead Redemption 2, igaz, itt is azért tömöríteni kell majd a textúrákat és egyet s mást, mert alapból úgy 100 GB környékén kell számolni a Rockstar játékának méretével.

Nemsokára a pletykák szerint jöhet egy új Nintendo Direct, és ha a nagy N komoly figyelmet szeretne, akkor itt bemondja a cég, hogy hosszú évek után első alkalommal készül Rockstar-játék a nagy N valamelyik platformjára. Majd meglátjuk: ez a port nem lesz egyszerű feladat.

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu