Nyáron érkezhet az Elden Ring?

A FromSoftware (Souls-sorozat, Bloodborne, Sekiro: Shadows Die Twice…) új játéka, az Elden Ring, amiben George R. R. Martin (A tűz és jég dala – Trónok harca…) is közreműködött, nem biztos, hogy az év végéig vár.

A fejlesztők weboldalán van egy boldog új évet kívánó kártya, ami nagy hagyomány a japán fejlesztők körében. Ezen keresztül, ha regisztrálunk, kapunk egy mobilos háttérképet a Sekiro: Shadows Die Twice-ból, vagy a Metal Wolf Chaos XD-ből, vagy az Elden Ringből. Eddig ez mind szép és jó, de aztán bemondják alatta, hogy az Elden Ring júniusban jelenik meg. Csak így, teljesen váratlanul, ott feltüntetik a hónapot! (Ezért valószínűleg valakit megdorgálhatnak majd a FromSoftware-en belül, de a Bandai Namco, a kiadó is moroghat ezért, mert nem biztos, hogy így tervezték a bejelentést…)

Ahogy korában írtuk még októberben, „A harc legtöbb része a Souls-sorozat alapjaira épül. A bossoktól szerzett erő bekerül a kombókba, valahogy úgy, ahogy a Sekiro: Shadows Die Twice során a műkarunkba, ám itt mindegyik fegyver érintett lesz. Néhány közülük használható lesz új utak megnyitására is, ami eléggé Zeldás, ha belegondolunk. Lesz egy új csík, az FP. Ez része lesz az új égési mechanikának. Az ilyen erők használata égetni fogja a karjainkat addig, amíg azokból hamu lesz. Ha egy adott mértékben már megégtünk, az ellenfelek is lenyeshetik ezeket. Gépi karokat használhatunk helyettesítésként, de cserébe gyengébbek lesznek. A végtagokat az ellenfelek is droppolják, de csak néhányat használhatunk végtag-helyettesítőként, ugyanis a legtöbbje rohadt, vagy már égett lesz. Ezeket fel lehet ajánlani másoknak. A karjainkat helyreállíthatjuk teljes mértékben, ha meghatározott oltároknál pihenünk, és a lopakodással elintézett gyilkosságok valamelyest gyógyítják az égésünket.” (És ez csak egy kis részlet az akkori szivárgásokból!) Az akkori információkat részben megcáfolhatjuk, ugyanis akkor még arról szóltak a pletykák, hogy áprilisban fog megjelenni az Elden Ring. Úgy tűnik, hogy ezt elfelejthetjük.

Az Elden Ring PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re készül.

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu