Újabb komoly pletykák a PlayStation 5-ről?

A Sony új konzolja, PlayStation 5 körül a pletykák már megállíthatatlanok.

Tegnap egy kiadós posztban számoltunk a Sony-ról, miután bejelentették, hogy bizony idén is szépen kihagyják az E3-at, és hogy gyanús alakok bukkantak fel San Francisco környékén (ahol ugyebár a Sony Interactive Entertainment főhadiszállása is fellelhető). Nos, most a 4chanről kerültek elő új pletykák, amiket a német PlayFronton olvastunk, úgyhogy előre szólunk, hogy nem szabad teljesen komolyan venni az alábbiakat, mivel ezek közül semmit sem erősítettek meg!

A PlayStation 5 állítólag teljeskörű visszamenőleges támogatást kap. Magyarul ez annyit jelent, hogy a PlayStation mind a négy előző generációra készült játékok futni fognak, úgyhogy az Xbox (Series X) példáját követheti a PS5. Emellett a PlayStation VR headset, a DualShock 4 kontroller, és még a PlayStation Move kontrollerek is támogatott lesz az év végén érkező ötös számú „játékállomáson”. Korrekt – de akkor mi ez a sok pletyka a következő generációs PlayStation VR-ról?

A PlayStation 5 nyitócímei között ezeket találhatjuk majd a poszt szerint: Gran Turismo 7 (Polyphony Digital), MLB The Show 21 (SIE San Diego, ez multiplatformmá fog válni), Demon Souls Remastered (Bluepoint Games?), Godfall (Gearbox Software), és Legendz (egy új IP a 2018-as God of Wart fejlesztő SIE Santa Monicától). Annyira nem is mondanánk légből kapottnak ezeket… De mi jöhet később? Horizon Zero Dawn 2 (Guerilla Games), Spider-Man 2? (Insomniac Games, a számozást mi adtuk hozzá), egy új Crash Bandicoot (talán Vicarious Visions?), egy új sci-fi IP a Naughty Dogtól, továbbá Resident Evil 8 (itt nem adtunk kérdőjelet hozzá, hallottuk már, hogy készül a Capcomnál…), illetve Final Fantasy XVI (Square Enix).

A PlayStation 5 októberben jelenhet meg 450 eurós áron (ami hazánkban legalább 155-160 ezer forint lesz), és a Pro modellel kapcsolatban még nem biztosak a Sony tervei. A poszt szerint a februári PlayStation Meeting során (újabb pletyka beszél erről…) több játékból is láthatunk majd egyet s mást.

Kérdés, hogy mennyi igaz ebből…

Source: Playfront

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu