Nioh 2: a történet és a DLC-k [VIDEO]

Nioh 2 – Ön és a Team Ninja, lefőzhetetlen páros. Vagy inkább legyőzhetetlen?

A PlayStation Blogon olvashatjuk az új részleteket a játékról, amit hamarosan ki is ad a Koei Tecmo. A Nioh 2 1555-ben játszódik a Sengoku-korszakban. Ekkor Japán még nem vált egy állammá, hanem sok kisebb régió harcolt egymással a hatalom megszerzéséért. A démoni yokai-ok (gonosz lelkek) pedig nem javítanak a helyzeten. Itt tűnik fel a horizonton a főhősünk, Hideyoshi, egy démonvadász Mino tartományból. Ő félig ember, félig yokai, és ezért nem találja a helyét, sőt, egy alkalommal a yokai fele átveszi felette a hatalmat. Toukichiro, egy vándorárus menti meg a Lélekkövekkel (Spirit Stones), amik mágikusak, hiszen ezeken keresztül a yokai lelkekkel kommunikálni tudnak a kövekkel rendelkezők.

Miután hősünk lábra kap, Toukichiróval elkezdenek több kő után kutatni, és a munkájukat egy befolyásos hadvezér fizeti.

Valami, vagy valaki, ami/aki hasonlóan a köveket keresi, megtámadja őket, és Mumyo, egy yokai vadász hölgy menti meg a párost. Ők hárman eljutnak Owari tartományába, és egy bizonyos Oda Nobunaga szolgálatába állnak. (A háborúzás révén több hardvezért is legyőzött, és a tartományok jelentős részét így a saját uralma alá vonta.) A kövekért folyó harc pedig egyre erősödni fog. Hideyoshi? Gyanús, hogy ez egy történelmi utalás Toyotomi Hideyoshira. Ő vette át a hatalmat Nobunaga halála után. A valódi személy 1537-ben született, így ha a Team Ninja utána mintázta a Nioh 2 főszereplőjét, akkor 18 éves a történetben Hideyoshi. (1598-ban hunyt el, utódja pedig Tokugawa Ieyasu volt. A Tokugawa-klán pedig lényegében 1868-ig, a Meiji restaurációig uralta Japánt.)

A Team Ninja 3 DLC-t tervez a Nioh 2-höz. Mindegyik egy eltérő történetszállal foglalkozik, és mind a három a Nioh 2 eseményei előttre tehető. Új fegyverek, harci képességek és karakterek várhatóak. Ez a három DLC a Season Pass része. Ezt önállóan, a Special Editionnel vagy a Digital Deluxe Editionnel szerezhetjük meg. Így megkaparinthatjuk a Demon Horde páncélszettet és a Kodama Netsuke sármot. A Nioh 2 Special Edition a játék és a Season Pass mellett egy Steelbookot és egy művészeti könyvet tartalmaz.

A Nioh 2 Japánban március 12-én, azon kívül pedig 13-án fog megjelenni, (jelenleg…) kizárólag PlayStation 4-re. A negyven képet itt tekinthetjük meg.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu