Megjelenési dátumot kapott a Nioh 2 [VIDEO]

Akkor jól sejtettük, hogy miért került a Nioh első része a novemberi PlayStation Plus kínálatába: Nioh 2 bejelentése miatt. És nemsokára ki is próbálhatjuk a folytatást.

Nemrég ugye a The Last of Us Remastered volt az, ami a PlayStation Plus-előfizetők számára került ingyenesen elérhetővé. Most pedig a Nioh lesz az, ami a novemberi párosban van (erről tegnap volt szó), és nem véletlenül. A PlayStation Blogon ugyanis bejelentésre került, hogy a Team Ninja játéka március 13-án fog felbukkanni a PlayStation 4-en, és mivel a Koei Tecmo az első rész esetében később PC portot is összehozott, itt is sejthetjük, hogy a PC-sek nem fognak kimaradni a Nioh folytatásából.

„Ezen felül azt is szeretnénk, ha egy kis ízelítőt kapnátok a játékból úgy, hogy kiadunk egy nyílt béta demót, amit kipróbálhattok. Ez a nyílt béta november elseje és november tizedike között lesz elérhető, és a PlayStation Store-on keresztül lesz elérhető. Mindegyik játékos képes lesz megtapasztalni új elemeket, mint például a kiterjedt karakter testreszabási funkciót, az új fegyverünket (a Switchglaive-et), és még sok mást,” írja a blog.

A bétában két új környezet, az Interim és a Sunomata is fel fog bukkanni. (Az előbbi egy biztonságos terület lesz, ahol kipróbálhatjuk a felszerelésünket, vagy a buildünket.) Nézzük, hogy erről mit is írt a Team Ninja: „Ahogy továbbmész az Interimből, az utazásod a Sunomata nevű pályán fog kezdődni. Ez a pálya a Sunomata-kastélyon alapul, amit Hideyoshi állítólag egyetlen éjszaka alatt épített fel. Az élmény a történelmi tények és a Yokai-kalandok egészséges injekciójának kombinációjának interpretációján fog alapulni!

Ezen felül az új pálya egy impresszív környezettel fog rendelkezni, tele a juharfalevelekkel. Hasonlóan a The Village of Cursed Blossoms pályához, itt is remek szerencsénk volt, hogy Japán négy elkülönülő évszakából ábrázolhatunk egyet (az őszt),” írja még a blog.

A béta teljesítése a Kamaitachi sisakot adja. A Deluxe kiadás egy steelbookot, egy művészeti könyvet, és egy season passt tartalmaz, a Digital Deluxe verzió pedig a season pass mellett a démon horda fegyvereit, és a Kodama Netsuke sármot adja. Utóbbi kettőt az előrendeléskor megkapjuk, és még egy PlayStation 4-es téma és avatarok is járnak melléjük.

Úgyhogy a Nioh 2 március 13-án érkezik PlayStation 4-re, és a holnapi naptól már a PlayStation Blogról húzhatunk egy nyílt bétát. William, az első rész főszereplője is fel fog bukkanni a Nioh 2-ben (sőt, a bétájában is)!

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu