PlatinumGames: fontos a The Wonderful 101 Remastered Kickstarter-kampányának sikere

A The Wonderful 101 Remastered egy egyszeri, „exkluzív eset”…

A játék Kickstartere jelenleg 1,31 millió dollárnál tart. Megtudtuk, hogy 1,75 milliónál remixelt soundtracket kapunk. Az Xbox One változat így tényleg 2, esetleg 2,5 milliónál jöhet (tegnap erre tippeltünk!). Ezt a játékot a PlatinumGames saját maga szeretné kiadni, és már szeptemberben beszéltek erről! (A Tokyo Game Show-n készült egy-két interjú, de az embargó miatt a sajtó nem beszélhetett a témáról.)

Atsushi Inaba, a stúdió vezetője azt mondta a VGC-nek, hogy a The Wonderful 101 Remastered Kickstartere hatalmas jelentőséggel bír. Ha nagy sikerük lesz (jelenleg ehhez minden adott…), akkor magabiztosak lehetnek a jövőbeli projektjeikkel, mert így elegendő támogatás állna mögöttük. Inaba szerint félreismertük a japán stúdiót, mert azt hisszük róla, hogy csak egy fejlesztőről van szó, és kizárólag mások IP-ivel dolgoznak. Ők a Kickstarteren keresztül akarnak segítséget, hogy így ne kelljen kiadókkal foglalkozniuk, és hogy a saját IP-iket kiadhassák.

Inabát még arról is kérdezte a VGC, hogy a tavaly nyáron megjelent, és jelenleg Nintendo Switch-exkluzív Astral Chaint is portolhatnák-e. Erre azt válaszolta, hogy ez a Nintendo döntése – a kiadói jogok náluk vannak. A The Wonderful 101 emiatt egy „exkluzív eset” – a Nintendót nem zavarja, hogy az eddig Wii U-exkluzív játékuk máshol is játszható lesz.

A The Wonderful 101 rendezője, Hideki Kamiya a Twitteren nagyon gyakran letiltja az őt kérdezőket például azért, mert nem japán nyelven szólnak hozzá (és őt nem zavarja, ha Google fordításos – értékeli azt is). Ha angolul tweetelünk neki, letilt. Néha ha megkérik erre, feloldja a letiltást. De ha ezt a tweetet kellően sokszor retweeteljük (még nem tudjuk, hogy pontosan mennyi kell hozzá), akkor Kamiya mindenkiről leveszi a tiltást. (Szegény, nem tudja, hogy mire vállalkozik ezzel!)

A The Wonderful 101 Remastered áprilisban fog megjelenni PlayStation 4-en, Nintendo Switchen és PC-n, és TALÁN Xbox One-on is.

Forrás: WCCFTech, VG247

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu