Resident Evil-dupla: új szivárgás a Resident Evil 8-ból és a Netflixes sorozatból?

Resident Evil 8 – Új játék, új sorozat – a Capcom egyik régi IP-je duplázni készül.

A német Gamez.de egy videóban beszélt a Capcom még be sem jelentett játékáról, de szerencsénkre a RelyOnHorror összefoglalta a fontosabb részleteket. Itt előre kijelentjük, hogy ebből még semmi sem hivatalos.

Állítólag téves az a pletyka, ami szerint a játékot (többször is?) rebootolták a fejlesztés alatt. A Resident Evil 8 logójának dizájnjáról felesleges még beszélni (ahogy arról is, hogy van-e nyolcas a címben), mert még megváltozhatnak ezek, hiszen ezekkel nincs annyi munka. A megjelenés kb. 1,5-2 évre van, így 2021 ősze, esetleg 2022 eleje lehet a célpontja a japán cégnek. A környezet vagy Kelet-Európa lesz, vagy egy ahhoz közeli ország, mégpedig falusi, havas tájakkal, illetve egy kastéllyal, de ez kisebb lesz, mint amit a Resident Evil 4-ben láttunk. A kastély középkori stílusú lesz, és az ellenségeink is hasonló korszakból származnak majd.

A pletykákkal ellentétben nem vérfarkasok törnek ránk, hanem farkasszerű lények. Ethan visszatér a Resident Evil 7-ből, és a játékmenet akciódúsabb lesz, mint az alap RE7 – állítólag közelebb lesz a Not A Hero DLC-jének stílusához. Chris is visszatér, de egy csavarral… Legalább egy boszorkány üldözni fog minket, ami hasonló az egyik törölt Resident Evil 4 koncepcióban látott Hookman karakterhez, de az elképzelés mégis valami újdonságnak ígérkezik. A zombik lovagi páncélt viselnek és karddal fognak suhintani ránk. A rendező már régóta a Capcomnál dolgozik, és nem lépett le a cégtől – korábban felelős producer volt a kulisszák mögött, és eddig egy játékot rendezett.

A Netflixen pedig rövid ideig feltűnt egy rövid ideig egy jellemzés a Resident Evil sorozatról. Ezt gyorsan levették, de mivel archiválták, most már felesleges. A jellemzés szerint Clearfield városa mögött három, egymáshoz első látásra nem nagyon kapcsolódó behemót van: az Umbrella, a megszüntetett Greenwood elmegyógyintézet és Washington DC. 26 évvel a T-vírus felfedezése után elkezdenek felbukkanni az általuk titkolt információk a vírus elterjedésének kezdetekor.

Mivel még 2019 januárjában hallottuk az első Resident Evil-sorozat pletykákat, esélyes, hogy a projekt lassan elkészül. Majd meglátjuk; a Resident Evil 8-ra meg úgy tűnik, hogy várnunk kell még egy kicsit (?).

Forrás: WCCFTech, Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu