Outriders: itt a bejelentő videó és a platformok! [VIDEO]

A People Can Fly Outriders című készülő játéka igazi nextgen Destiny-killer lehet a trailer alapján.

Tavaly jelentették be az E3-on a People Can Fly csapatának új címét, azaz Outriders-t és azóta elég nagy csend volt a játék kiadása körül. Most azonban a kiadó, a Square Enix végre „színt vallott”, egy olyan trailerrel, amelyben már játékbeli jeleneteket is láthatunk. Mivel a projekt fejlesztése még korántsem jár a végén, így talán nem is meglepő, hogy már a következő generációt is belövik megjelenési platformnak (a jelenlegi mellett persze).

A nagy kérdés persze az, hogy milyen játékra számíthatunk? Egyelőre nagyon úgy tűnik, hogy egy újabb looter shooter van készülőben, talán egy jobbféle RPG-harcrendszerrel, mely terén a Bulletstorm alkotóitól megszokott minőségre lehet számítani. Hogy mennyire lesz tetszetős a végeredmény, arra talán némi támpontot adhat a lent látható videó.

A játék sztorija szerint a játékosok egy saját „Outridert” irányítanak: egy olyan embert, akiknek egy ellenséges bolygó felszínén kell szembe szállniuk – két társukkal karöltve – a rá támadó idegen lényekkel. Nem túl irigylésre méltó feladata, de mivel a Föld haldoklik, ezért az emberiség számára fel kell kutatni a megfelelő otthont. Hősünket azonban nem csak az ellenséges élőlények, hanem mag a bolygó is támadja, sőt, fertőzi. Ez a „fertőzés” viszont azonban nem okvetlenül méreg, hanem erősítheti is szervezetünket, sőt, akár emberfeletti képességekkel is felruházhatja. Természetesen e képességek mellett tömérdek fegyverre is szert tehetünk a saját mordályaink mellett. Igazi gyilkológépekké válhatunk tehát, de vigyázzunk: minél inkább átadjuk majd magunkat az említett titokzatos fertőzésnek, erőknek, annál inkább veszítünk majd saját emberi mivoltunkból.

Az Outriders egyelőre úgy tűnik idén év végén jelenik majd meg tehát egyaránt Xbox One-ra és Xbox Series X-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, valamint PC-re is, tehát igazi crossgen és nextgen nyitócím lehet.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu